ENGLISH:

Before leaving for Lisbon I managed to take some pictures of this beautiful outfit that I simply adore! It’s super comfy, perfect for those hot summer days and very elegant with a touch of boho accents, that make it perfect for almost any event.

ROMANA:

Inainte sa plec in Lisabona am apucat sa fac cateva poze cu aceasta tinuta pe care pur si simplu o ador! Este lejera, perfecta pentru zile caniculare si foarte eleganta cu cateva elemente boho care sa o faca potrivita pentru aproape orice eveniment.

Mai am o surpriza pentru voi! Impreuna cu cei de la Tally Weijl Romania organizam si un concurs pentru voi! Tot ce trebuie sa faceti este sa va faceti un selfie in fata magazinului din Afi Palace Cotroceni cu punga de cumparaturi de la Tally si sa il postati pe profilul vostru de Facebook cu hashtag-ul #TallybyLM. De asemenea, sa tag-uiti si pagina mea de Facebook ( nu profilul personal!), pagina Tally Weijl Romania si pagina Afi Palace Cotroceni.

Puteti castiga o sesiune de shopping cu mine in magazinul Tally Weijl, unde alegem impreuna o tinuta completa, iar castigatorul pleaca cu ea acasa! Nu uitati ca daca profilul este privat, nu pot vedea poza si nu puteti intra in concurs!

Concursul incepe astazi, 20.08.2016 si se termina pe 27.08.2016.

Bafta guys!


Wearing:

Tally Weijl tank

Tally Weijl pants

Tally Weijl sandals

Tally Weijl bag

Tally Weijl earrings

Photographer: Adrian Negoitescu