Revin astazi cu o noua lansare, despre care sunt sigura ca ati auzit. Este vorba despre magazinul Topshop care s-a deschis in Bucuresti Mall de curand. Acest brand sigur v-a iesit in cale, mai ales la fetele din Marea Britanie. Iata ca in prezent avem si noi un magazin TopShop in tara.

Deschiderea magazinului a marcat inaugurarea unui concept unic de magazin, in premiera mondiala. Colectiile TOPSHOP TOPMAN au incantat vizitatorii inca de la deschidere si va spun sincer ca s-a simtit inca de la intrare atmosfera autentica londoneza. Numeroase colectii sunt disponibile in exclusivitate la ei, cum ar fi: Mainline, Boutique si Denim. Daca ai o statura mai miniona, gasesti de asemenea si gama Petite.


Va indemn sa mergeti sa faceti o vizita magazinului, pentru ca merita! In weekend-urile ce urmeaza, atmosfera va fi completata de sesiuni Live de muzica, asigurate de catre un DJ in interiorul magazinului. De asemenea, au avut o campanie super cool, primii 100 de vizitatori ai magazinului au primit vouchere in valoare de 150 de lei. La intrarea in mall gasim si o cabina telefonica tipic londoneza. Mi se pare o idee geniala pentru poze daca aveti drum in zona aceea. In weekend au fost oferite pana la 1000 de taloane razuibile cu premii pana la 450 de lei si discounturi intre 10% si 25%.


Fiind un brand britanic, este in mare voga in Europa si nu numai. Hainele Topshop adopta un stil minimalist, elegant, specific londonez. Cele mai importante nume care fac parte din campaniile Topshop, sunt: Cara Delevingne, Gigi si Bella Hadid, Jourdan Dunn precum si Karlie Kloss. De asemenea, Kate Moss a colaborat cu magazinul Topshop pentru anumite colectii.


Am fost foarte fericita sa aflu ca se deschide si la noi acest magazin si le urez mult succes pe mai departe.