Weekend-ul trecut am mers cu Matti si cu parintii mei in Sun Plaza. Aveam nevoie sa mergem la Farmacia Bebetei sa ii luam lui Matti cateva lucruri, la Leroy Merlin sa ne uitam de ghivece pentru flori si cumparaturile noastre alimentare obisnuite in Cora. Practic, era o zi de duminica obisnuita. Ultimele saptamani au fost asa de aglomerate ca eu nu am apucat sa realizez ca vin sarbatorile, da sa ma mai bucur de sentimentul sarbatorilor sau sa decorez prin casa. Asa ca intr-un fel uitasem complet de perioada aceasta.

Cand am intrat in Sun Plaza am fost placut surprinsa de o atmosfera de sarbatori calda, decoratiuni peste tot, luminite, brazi in tot mall-ul. Cu toate ca eram eu cu gandurile mele departe, la proiecte, munca, vacanta in care urmeaza sa plecam, atmosfera respectiva parca m-a deconectat putin si am simtit si eu ca suntem in preajma sarbatorilor.

Inainte sa ne “apucam de treaba” am zis sa vizitam putin Targul de Craciun din interiorul Sun Plaza. Mi-a placut ca erau multe magazine, cu absolut de toate! Macaruri, specialitati, turta dulce, haine de Craciun si muuuuulte altele. Nu ne-am putut abtine si normal ca ne-am cumparat si noi ceva! Eu si mama ne-am luat fiecare cate o pereche de manusi de piele si i-am luat si lui Matti prima lui pereche de manusi de iarna. Umbland pe acolo am aflat si de faptul ca in perioada 20-23 decembrie va fi si Mos Craciun acolo, asa ca daca aveti copilasi ii puteti duce sa il intalneasca pe Mosul!