About Me:

“#LMneverstops”

Nu ma opresc din a creste, din a experimenta si a deveni un om frumos atat la interior, cat si la exterior. Am pornit pe acest drum acum 6 ani si inca sunt aici, invatand zi de zi sa fac tot mai bine ceea ce imi place!

Cred ca viata poate fi transformata cu un simplu ruj, ca femeile au cariere de succes, un viitor stralucit si o mai buna stima de sine, atunci cand se simt increzatoare si frumoase.

Acest site este special prin faptul ca ofera un loc unde pot impartasi cu voi tutorialele mele video de pe YouTube, fotografii personale, expertiza, gandurile si meditatiile mele, cu scopul de a stimula o conversatie interactiva in cadrul unei comunitati puternice, plina de oameni minunati cu interese comune.

Sper ca va veti bucura de faptul ca acesta nu este un simplu site, ci o comunitate! Aici vreau sa fim prietene, sa ne sfatuim, sa ne ajutam, sa ne inspiram si sa crestem impreuna. Vreau sa ajungem cat mai sus si sa ne bucuram zi de zi de frumosul ce ne inconjoara. Sper ca in aceasta noua calatorie sa intalnesc noi prieteni minunati!

Love,

Your Internet Best Friend

Business Inquiries: hello@lauramusuroaea.com

Questions for Laura: ask@lauramusuroaea.com