De putin timp s-a lansat noua paleta Urban Decay – Reloaded.  Poate va intrebati de ce se numeste asa. Ei bine, vechea paleta Urban Decay – Original, a fost oprita din productie luandu-i locul aceasta noua. Practic noua paleta este prima, reinventata, mai inovatoare.

Ce este diferit?Nu putem trece cu vederea cele 4 nuante ce vin in cantitati mai mari decat restul. Cei de la Urban Decay au considerat necesar sa le faca astfel pentru ca sunt cele mai folosite:Bribe –  este un alb ivory mat;Barely Baked  – un auriu soft metalizat;Boundaries  – maro deschis cald;Blur  – nude deschis mat.


In total paleta are 12 culori, atat mate cat si metalice sau cu particule stralucitoare: 

Angel Fire  – este prima nuanta cu micro particule de sclipici, fiind rose gold;

Retro  – un piersiciu ce se face observat atunci cand privim cele 12 nuante;

Reputation  – de asemenea cu micro particule de sclipici, insa o nuanta de roz mai inchisa;

Burn  – maro metalizat cu irizatii burgundyEnd Game – maro mat ciocolatiu

Dreamweaver – o nuanta de maro rece cu stralucire 3DDistilled –  bronz metalizat 

Bucked – maro mat cu subton cald


Paleta este potrivita tuturor, indiferent de culoarea pielii.

Motivul pentru care va indemn sa o incercati este acela ca nuantele paletei sunt extrem de versatile. Gama de nuante pamantii, neutre, sunt perfecte atat pentru un look de zi cat si pentru unul de seara.Fardurile nu sunt prafoase, se aplica usor avand o textura cremoasa si opaca. Data viitoare cand intrati intr-un Sephora, mergeti si testati-o si va asigur ca o sa va lase o impresie buna. 


De asemenea nu putem ignora ambalajul, care este unul deosebit, perfect pentru pipait! Paleta este invelita intr-un material textil, foarte placut la atingere, moale, confirmand calitatea deosebita a paletei. Conceptul acesteia este un nude reinventat, mai sofisticat si mai glam.
Sper ca v-am facut curioase si ca ii veti acorda o sansa noii palete Urban Decay – Reloaded.

Sunt convinsa ca veti uita prima paleta si ca o veti iubi pe cea noua. 😀