Astazi m-am gandit sa vorbim despre un produs Benefit si anume o paleta, Cheekleaders Pink Squad, paleta ce contine atat blush-uri cat si bronzer si highlight.

Este super utila pentru ca le avem pe toate intr-un singur ambalaj, deci este destul de travel friendly, respectand bineinteles calitatea produselor Benefit cunoscuta de catre toata lumea!


Cheekleaders Pink Squad contine 5 nuante, ultra rezistente, pigmentate, destinate tuturor tipurilor de ten.


GALifornia, este cunoscutul blush sidefat, roz-corai destul de aprins, cu nuante de auriu. Este de ajuns sa atingeti usor cu pensula de blush si aveti deja cantitatea necesara de produs pe pensula.

Tickle, un roz mai rece cu irizatii aurii, perfect pentru a fi folosit ca si highlight. Creeaza straluciri radiante atat in lumina naturala cat si in cea artificiala!

Hoola, celebrul fard pentru contur de la Benefit, cred ca deja stiti multe lucruri despre el. Un maro mat, pefect pentru a intuneca zonele dorite ale tenului si pentru a da un look bronzat.

Dandelion, un roz bon-bon, un pic mai potolit in ceea ce priveste sideful, pefect pentru a fi aplicat usor pe ten. Efectul? Un look primavaratic, in orice anotimp!

Dallas, este un roz-maroniu ceva mai deschis ce poate fi folosit atat pentru a creea un look de vara cat si pentru contur iarna, atunci cand tenul nostru este mai deschis la culoare.


De asemenea, paleta Cheekleaders de la Benefit vine si cu o pensula, super folositoare, pefecta pentru aplicarea superbelor nuante. 

Ah, un mic pont! Paleta costa cat ar costa doar doua dintre cele 5 farduri, deci primim 3 gratis! Parerea mea este ca merita, plus ca va tine aceasta paleta muuult timp de-acum in colo.

Va pup!

Laura