Saptamana aceasta a avut loc evenimentul Zoeva cu ocazia lansarii in Romania! Sunt foarte bucuroasa pentru ca este un brand pe care eu il folosesc de mult timp, iar acum cu atat mai mult pentru ca sunt mai usor de achizitionat. Produsele Zoeva sunt disponibile la Sephora, atat online cat si in magazine.


In magazinele Sephora, gasim 3 palete marca Zoeva, si anume: Cocoa BlendSpices of the WorldCaramel Melange. Va pot marturisii ca paleta mea preferata este Caramel Melange deoarece are un mix de culori calde, atat delicate cat si intense potrivite unui look de seara. Fardurile Zoeva sunt pigmentatecremoase si cel mai important nu sunt prafoase!


Printre produsele mele preferate de la Zoeva se numara clar pensulele, in special 231 Luxe Petit Crease, o pensula perfecta pentru pliu cu ajutorul careia putem creea acel efect de blending ideal. De asemenea, paleta Screen Queen este o alta preferata de-a mea, avand culori ceva mai indraznete, insa acestea pastrand nota calda, delicata, specifica Zoeva. Din aceeasi gama, Lip Crayon mi se pare un alt produs genial, ce se imbina perfect cu paleta. Sunt cremoase, in nuante placute lasand un finish satinat pe buze. Am facut chiar si un clip in urma cu un an, despre intreaga colectie Screen Queen. Il gasiti pe Youtube daca va intereseaza! 


Daca vreti sa aruncati o privire la intreaga gama de produse Zoeva disponibile in Romania, le gasiti pe site-ul Sephora Romania. Aici veti descoperii o gama larga de produse, de la palete pana la pensule, farduri pentru contour, blush-uri, produse pentru buze si sprancene. Merita sa aruncati o privire, brand-ul Zoeva fiind unul dintre preferatele mele!

Voi ce produse Zoeva ati incercat pana acum? Care sunt preferatele voastre?

Va pup!