Toata aventura noastra a pornit de la o simpla gluma. Ne gandeam sa mergem in Bulgaria cu cortul. Unora  nu le suradea ideea si am inceput sa facem glume cum ca au nevoie de cort de lux, cu pat, soba, covoras si cada.

Ei bine, peste 2 zile am dat intamplator peste pagina de Facebook a celor de la Ursa Mica. Ce este? Un camping GLAM! Corturile sunt mari, asezate pe o platforma de lemn, la o distanta suficienta unul de altul pentru intimitate. Au 4 paturi, o comoda, soba si chiar si covorase! Afara pe platforma sunt chiar si doua scaune pentru a sta dimineata la cafea si a savura peisajul.

Cand am ajuns am fost intampinati de o energie pozitiva si de niste oameni senzationali! Foarte amabili, foarte draguti si prietenosi. Am fost rasfatati cu o afinata delicioasa! Si sa stiti ca nu beau alcool des, mai ales tarie. Dar pe aceasta nu am putut sa o refuz!

Proprietarii merg pe ideea de pensiune completa, cazare + 3 mese pe zi, 250 lei, iar bautura se plateste separat. Initial noi am fost usor sceptici, dar ajunsi acolo ne-am dat seama ca nu aveam de ce. Mancarea este absolut delicioasa, este facuta pe loc, portile sunt suficient de mari, iar desertul… Nu am cuvinte!

Dupa masa de pranz baietii au atipit, iar noi fetele am apucat sa stam de vorba cu oamenii de acolo. Asa am aflat ca noi am facut parte din primii clienti. Ne-am jucat cu Tarzan si Lola, cainii de acolo, am savurat o cafea, ne-am relaxat.

Pe inserate ne-am bagat si in ciubare. Acestea sunt 2 cazi de lemn incalzite de o soba metalica pe lemne. Radeam ca eram ca intr-o supa, ne mai trebuia o ceapa, un morcov, putin patrunjel si era perfect. Langa ciubare exista si o sauna. Incerc doar sa-mi imaginez cum poate fi sauna respectiva iarna. Da, Ursa Mica este deschisa si iarna.

Seara dupa gratar, ne-am luat o sticla de vin si ne-am dus pe terasa cortului. A fost foarte relaxant. Am stat de vorba, am explorat diverse subiecte, am ras. Ce sa mai, ne-am simtit bine!

Cand ne-am bagat la somn a inceput sa ploua. Ne-am chinuit sa facem focul in soba din cort, dar nu am reusit :)) Nu avem experienta, trebuie sa mai incercam! Dar am dormit asa de bine ascultand ploaia cum batea in panza cortului.

A doua zi ne-am hotarat ca dupa micul dejun sa mergem sa mai vizitam imprejurimile. Dar inainte de a pleca, am tras o joaca senzationala cu Tarzan si Lola.

Ca si concluzie, este un loc magic! Plin de energie pozitiva datorita proprietarilor si a personalului, un loc unde nu ai cum sa nu te relaxezi si sa nu iti incarci bateriile pentru saptamana ce vine. Il recomand din toata inima!

Iar acum am sa va las sa vedeti ce momente frumoase am surprins in acest loc .