Incep sa apara tot mai multe fonduri de ten HD pe la diferite brand-uri. Azi vreau sa va vorbesc despre cel de la NYX, de care pur si simplu m-am indragostit!

_mg_0939

Are o textura foarte lejera, intra rapid in piele si nu il simti pe fata. Are o acoperire medie, trebuie aplicat in 2 straturi pentru o acoperire mai mare. Textura lui este foarte lichida si chiar va recomand sa aveti grija cand deschideti capacul ca este posibil sa curga putin daca nu sunteti atente.

Am incercat sa il aplic in toate modurile posibile: cu mana, beauty blender, pensula duo-fiber, pensula densa etc. Nu conteaza cum il aplici, acest fond de ten arata pur si simplu senzational pe ten!

Nuantele sunt destul de diverse, de la foarte deschis la inchis. Uneori imi place sa il combin cu Vichy Dermablend 3D pentru o acoperire putin mai mare si o rezistenta mai buna. Am observat ca se comporta foarte bine, indiferent de fondul de ten cu care in combini.

_mg_0945

Este un fond de ten pe care il recomand cu toata caldura! Acopera decent, arata bine in poze si este foarte lejer pe ten. Si de asemenea, pretty much accesibil.

Voi l-ati incercat?

Your Internet Best Friend