De curand am primit in teste acest stick iluminator de la Maybelline. In caz ca nu stiati, este o moda intreaga acum in materie de makeup, strobing, adica sa renunti la contouring si sa folosesti doar iluminator. Se merge pe ideea de a scoate in evidenta prin lumina, prin a oferi o stralucire frumoasa tenului si nu de a ascunde prin umbra.

_mg_0951

In ton cu aceasta noua moda, a aparut si acest iluminator. Ce mi-a placut la el foarte mult este faptul ca desi este un produs crema, in momentul in care il aplici si il masezi in piele, devine “uscat”. De asemenea imi place foarte mult faptul ca nu este sclipicios, ci ofera o stralucire foarte fina si delicata tenului.

_mg_0954

Atunci cand il folosesc, imi place sa il aplic pe osul pometelui, pe centrul nasului pentru a-l subtia, pe varf pentru acel aspect de “butonel”, deasupra buzei superioare si in centrul fruntii. Imi place la nebunie pentru ca este un iluminator delicat si desi am un ten gras, arata foarte bine si pe mine! Cred ca ati observat ca de obicei nu folosesc iluminatoare, tocmai din frica de a nu arata ca un bec. Ei bine, pe acesta il ador si chiar a reusit sa ma convinga sa introduc un iluminator in rutina mea de machiaj!

Va recomand sa il incercati pentru ca pe langa faptul ca este calitativ, imi place ca este si accesibil ca pret. Daca cumva l-ati incercat deja, chiar va rog sa imi spuneti voi ce experienta ati avut cu el si cum vi se pare ca si produs.

Your Internet Best Friend