Pe fetele de la Iutta le-am cunoscut printr-o prietena. M-au chemat in showroom si m-au intrebat ce parere am despre noul lor portfard din colectia Maiastra. Din prima am fost super fericita sa vad in sfarsit un portfard incapator! Unul in care imi pot pune linistita pensulele si chiar si produse pe langa ele. Mi-a placut faptul ca este din piele, pentru mine fiind un semn ca va rezista mult timp.

Apoi fetele au fost super dragute si m-au pus sa-mi aleg o geanta, oricare imi place. Eu am ales Dor de Moldova. Ele mi-au explicat ca nu degeaba am ales geanta respectiva. Dor de Moldova are brodate motive din zona Moldovei, coarnele berbecului, ce au in spate semnificatii ancestrale despre forta, vitalitate si putere (sunt zodia berbec :P).

Portfardul face parte din colectia Maiastra, ce are ca motiv central zeita pasare, iar acesta poarta numele de Dove si este brodat cu semnele vitalitatii, bucuriei si exuberantei.

Primind aceste doua produse m-am gandit ca de ceva timp nu am mai filmat un “What’s in my bag” si cu siguranta s-a schimbat foarte mult continutul gentii mele. De aceea am si filmat un clip pentru voi, “What’s in my Iutta bag”.

De asemenea vreau sa va anunt ca cei de la Iutta au o campanie in perioada 25.05-01.06. La orice geanta cumparata din colectia Maiastra sau Dor de romanesc, primiti un portfard Dove cadou! Spor la vizionat si la cumparaturi!

Photographer: Adrian Negoitescu

Your Internet Best Friend