Eu weekend-ul acesta nu voi pleca la mare, desi mi-ar face MARE placere sa ajung pe nisip si sa stau pe plaja ca o soparla. In schimb voi face ceva relativ asemanator, si anume, voi merge cu o prietena la piscina. Va fi o zi ca intre fete. Rasete, cocktailuri, apa si soare (si protectie desigur :P)

Insa stiu ca multe dintre voi au deja weekend-uri planificate si stiu ca noi femeile suntem destul de preocupate de cum aratam in costum de baie. De aceea si scriu aceasta postare despre 3 tratamente corporale care facute inainte de o sesiune scurta de plaja, va vor da un boost corpului astfel incat sa arate bine pe plaja.

1. Electrostimulare

Am observat ca electrostimularea prinde tot mai mult teren in ingrijirea corporala. Ce inseamna mai exact electrostimulare? Este o forma pasiva de exercitiu al muschilor. O sedinta tine in jur de 45 de minute, timp in care sunt aplicati niste electrolizi pe grupele musculare principale. Apoi aparatul stimuleaza prin mici impulsuri electrice muschii respectivi (practic acestia se contracta).

Varianta aceasta este foarte buna daca in ultima perioada nu ai fost foarte activa, deoarece 45 de minute de electrostimulare ar fi echivalentul a cateva ore petrecute in sala. Corpul primeste un boost (poate si o febra musculara) astfel incat sa fie ceva mai fit pe plaja.

2. Impachetari corporale

Acesta este un tratament pe care eu l-am incercat de mai multe ori. Exista impachetari pentru mai multe probleme: hidratare, anticelulitic, detoxifiere, slabire. In functie de ce rezultat vreti sa obtineti, vi se aplica o alta crema sau gel, ce are o anumita actiune. Eu deobicei fac pentru detoxifiere sau anticelulitic. Se aplica crema pe zonele dorite (deobicei coapse, fund, abdomen), apoi esti impachetat intr-o folie de plastic si esti pusa intr-un aparat special (termocuverta) care iti tine corpul la o temperatura de 85 de grade ( este suportabil nu va faceti griji, plus de asta capul si bratele pot ramane afara). Cat timp stai acolo elimini foarte multa apa din organism si impreuna cu apa, toxine si altele. La sfarsit cand iesi de acolo te simti mai mica cu totul!

3. Masaj de relaxare cu bambus

O alta metoda foarte buna de a-i da un boost corpului este sa mergi la un masaj. Masajul cu bambus a inceput sa fie mai apreciat fata de cel clasic, deoarece are si un efect de drenaj. Masajul relaeaza corpul si muschii si da un aspect foarte frumos pielii. Dupa o sedinta pielea va arata mai tonifiata si mai hidratata, numai bine pentru bronz!

Aceste trucuri rapide nu ar trebui sa inlocuiasca un stil de viata sanatos si o alimentatie buna. Ele sunt eficiente si ajuta atunci cand in mod regulat facem miscare si mancam sanatos. Altfel, ele nu vor avea mare efect sau daca au, efectul lor dispare destul de repede.

Sper din suflet sa va ajute acest articol!

Your Internet Best Friend