In primul rand, am ceva de spus: IN SFARSIT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Off, doamne cat am tot sperat sa vina si Kiehl’s in Romania. Ma saturasem sa aud atatea lucruri bune despre produsele lor de la fetele din afara, iar la noi nimic! Tin si acum minte cum am topait de fericire cand am vazut produsele lor la noi pe piata.

Bun, acum ca mi-am descarcat sufletul si pot scrie linistita, sa trecem la treaba. Azi va vorbesc despre acest gel de curatare de la ei, formulat pentru o piele normala spre grasa. Este o spuma ( eu o vad mai mult ca pe un gel, dar fie ) non-uleioasa care inddeparteaza impuritatile si ajuta tenul normal spre gras sa se echilibreze.

DSC_0218_Fotor DSC_0218_Fotor

Yep! Asta face! Haideti sa va povestesc ceva. Ani de zile, am tot incercat diferite geluri si spume de curatat tenul, unele care sa nu imi usuce tenul si sa simt ca intr-adevar imi curata in profunzime. Nu pot spune ca nu am descoperit produse de calitate, ba chiar am gasit mai multe, dar recunosc ca atunci cand vine vorba de gelul de spalat sunt putin mai ciudata. Imi doresc o anume senzatie pe care pana acum nu am descoperit-o. Genul ala de nici prea-prea dar nici foarte-foarte ( cuuu-cuuuu lady !!! )

DSC_0219_Fotor DSC_0219_Fotor

Textura este foarte cremoasa, fina si are un aspect siddefat. Pentru toata fata folosesc mai putin produs decat se vede in poza pe mana. Cu foarte foarte putin va curatati toata fata, deoarece face spuma multa. Dar aici mi se pare mie ca iese in evidenta  acest produs: are o spuma cremoasa! In nici un caz nu simt ca as folosi un sapun, ci mai mult o crema foarte hidratanta. Intr-un fel, imi este tare greu sa va descriu senzatia, dar ar fi foarte haios daca m-ati vedea cum gem de placere in fiecare dimineata si seara cand ma spal pe fata ( no sexual jokes allowed ). Dupa spalare, tenul nu se simte uscat. In unele zile chiar plec fara sa ma mai dau cu o crema hidratanta ( desi nu este delooooc corect ceea ce fac ) !

Da, vi-l recomand din toata inima pentru ca este un produs genial, care m-a fermecat inca de la prima utilizare. Nu cred ca are sens sa va mai mentionez cat de draguti sunt cei din magazinul Kiehl’s, va ajuta cu orice nelamurire, va arata si 100 de produse daca ii rugati si va vor da si mostre pentru acasa ( fara sa strambe din nas ).

Love,

Laura