Yes! Inca un articol din seria “epilare”, “par”, “vara”. Azi va vorbesc despre crema depilatoare.
Sa incepem. De ce crema? Pentru ca sigur exista anumite persoane care nu suporta durerea. Si fie ca alegem ceara, aparatul, sau benzile reci, durerea tot exista. Crema este solutia perfecta pentru persoanele care au o rezistenta foarte mica la durere sau pur si simplu, nu vor domne’ sa le doara ceva!

Cum functioneaza crema? Se aplica direct pe piele, intr-un strat destul de generos. Se lasa sa actioneze intre 3-6 minute ( in functie si de instructiunile de pe ambalaj). In tot acest timp, crema omoara firul de par si il desprinde de radacina. Dupa cele 3-6 minute, crema se indeparteaza usor sub jetul de apa ( apa ar fi bine sa nu fie prea fierbinte ), iar eu va recomand sa folositi o lufa sau un burete pentru a indeparta mai bine. Gata! Piele fina, in maxim 10 minute si fara durere, iar efectul poate dura pana la o saptamana.

Acum sa vedem. Unde putem folosi crema si pe ce tip de piele?

DSC_0453 DSC_0453

Exista crema pentru piele  imbogatita cu lapte de lotus si iasomie, pentru o piele care nu se irita foarte usor. Aceasta poate fi folosita pe picioare, pe maini, eventual si in zona axilei daca nu aveti o axila foarte sensibila. Cu crema depilatoare de la Veet  obtineti o piele fina si catifelata , efect ce dureaza pana la de doua ori mai mult decat in cazul utilizarii lamei de ras.

DSC_0454 DSC_0454

Pentru o piele sensibila, care se irita usor, sau pentru zona inghinala si axilele mai sensibile, exista o varianta de crema mai delicata, care se tine de la 5-10 minute pe piele, aceasta fiind mai blanda cu pielea. Contine Aloe Vera si Vitamina E, doua ingrediente recunoscute pentru proprietatile de hidratare si calmare a pielii iritate.

Asadar, exista solutii si pentru cei ingroziti de durere sau procesul cu ceara 🙂

Love,

Laura

Poze realizate cu Nikon D5100 ( similar here ) cu obiectiv Nikkor 50mm 1.4.

Multumiri F64 pentru obiectiv. Pentru detalii si poze cool puteti intra pe Facebook sau Instagram !

Nu uitati sa ma sustineti in cursa pentru marele premiu 😀 !