Ele sunt fetele mele! Ele sunt fetele care au avut incredere in mine si au intrat in echipa mea. Pentru mine este primul an in care sunt ambasadoare Glamour Street Fashion Show si chiar am emotii! Si la fel au si ele! Si ma bucur enorm ca suntem impreuna in acest concurs, pentru ca stiu ca voi avea aceleasi emotii si aceleasi frici ca si ele si sper ca asta sa ma impinga sa le ajut cat mai mult si cat de bine pot eu. Am zis sa vi le prezint pe fiecare in parte, ca sa le cunoasteti si desigur daca considerati ca merita un vot, sa le votati. Sa incepem!

Gabriela Stoica

Gabriela este din Bucuresti, are 26 de ani si este consultant. Trend-ul ales de ea este Born in the U.S.A. si a ales acest trend pentru ca ii place sa calatoareasca si ii plac tinutele comode. How cool is that T-shirt?

 

 

Daiana Zbarciog

 

 

Daiana are 18 ani si este studenta. Trend-ul ales de ea este Office Style. Ea s-a inscris la acest concurs din dorinta de a-si depasi timiditatea de a intra in contact cu persoane noi si sunt sigura ca dupa experienta asta va invata foarte multe lucruri noi despre ea!

Timar Hannelore-Grety

 

Are 22 ani, este studenta si a ales trend-ul Dublu Denim. Are un stil foarte relaxat si cool si imi place muuuult cum este tunsa 😀

Morar Ramona

 

 

Ramona are 31 de ani si a ales trend-ul Matrix. Ii place foarte mult pielea, texturile lacuite si in general tinutele sexi si puternice.

Sarah Enache

 

 

Are 25 de ani, este makeu-up artist si a ales trend-ul Office Style. Crede foarte mult in prima impresie, dar in acelasi timp in ideea de a iesi din imprevizibil.

Teodora Badea

 

 

Are 22 de ani si a ales trend-ul Office Style. Acest stil ii inspira eleganta si atitudine. And the shoes, they rock!

Acestea sunt fetele din echipa mea. Sper sa le sustineti si pe ele, la fel cum ma sustineti pe mine de fiecare data. Chiar va invit sa intrati sa le vedeti filmuletul de inscriere, pozele cu tinutele si sa le cunoasteti mai bine.

Kisses!

your internet best friend