Probabil ca nu a trecut neobservat faptul ca vineri am participat la primul antrenament Picioare de podium by Philips Lumea. Este primul concept exclusiv initiat de Philips pentru antrenamentul picioarelor, pentru a le face mai suple, mai frumoase si mai sanatoase.

Programul consta in 8 saptamani de antrenament cu Anca Surdu, cu exercitii dedicate pentru picioare, care tonifiaza si sculpteaza picioarele. De ce 8 saptamani? Pentru ca 8 saptamani este si timpul necesar tratamentului cu Philips Lumea. Atat iti ia sa scapi de parul nedorit de pe picioare. Primele 4-5 sedinte se fac la un interval de 10-14 zile, iar apoi se fac sedinte de intretinere o data la 8 saptamani, pentru a pastra rezultatul obtinut.

Eu am inceput sa folosesc Philips Lumea acum mai bine de 2 ani. Inca de pe atunci v-am spus cat de entuziasmata am fost de produs si de rezultate. L-am folosit si inca il folosesc, mai ales pentru zona axilei, brate si inghinal, desigur, cu accesoriile potrivite.

Vreau sa va povestesc si cateva mici detalii despre noul Philips Lumea Prestige. Acesta are noi accesorii curbate pentru diferite zone ale corpului. De asemenea, are un nou senzor SmartSkin, care mie mi se pare absolut genial! Acest senzor iti analizeaza pielea si iti indica ce treapta de intensitate trebuie sa folosesti pentru pielea. Astfel, riscurile sunt si mai scazute. Va invit chiar sa cititi mai multe informatii despre produs aici.

Ei bine, s-a dat startul pentru picioare frumoase si sanatoase! Ma bucur tare mult de acest proiect si de aceasta initiativa, din simplul motiv ca imbina doua lucruri in care cred foarte mult: ingrijirea si sportul!

Your Internet Best Friend