Stiti de ce-mi place mie super mult venirea toamnei? Pentru ca apar si noile colectii de toamna-iarna in magazine. Weekendul trecut am fost in Sun Plaza si am observat foarte multe haine si accesorii perfecte pentru pozele cu tinute din sezonul rece. Acum ca incep usor usor sa imi revin dupa sarcina, devin tot mai tentata sa imi cumpar haine noi. Asa ca evident ca nu m-am putut abtine sa profit de culorile tomnatice si de materialele cosy. Pe langa asta, am dat o raita sa vad ce mai e nou si in zona de cosmetice.

Plimbandu-ma prin mall, am observat ca cei de la Sun Plaza au un concurs  super tare in desfasurare. Mai tineti voi minte ca in luna martie a acestui an, cand Sun Plaza tocmai incheiase procesul de modernizare,  am facut poze cu Alex Damian in noile zonele super cool pentru cadre fashionable din mall? Daca da, atunci stiti ca Sun Plaza se transformase intr-un mare studio foto, Sunlight, unde iti puteai face poze in background-uri very nice. De atunci, Alex a facut aici zeci de sedinte foto cu Instagram lovers din zona de beauty si fashion.

Ei bine, acum exista si un concurs in cadrul caruia puteti castiga si voi o sedinta foto profesionala, chiar cu Alex Damian, unul dintre fotografii mei preferati atunci cand vreau o serie de poze cool.

Ce trebuie sa faceti voi? Sa va fotografiati in locurile noi, special  marcate cu “Super zona pentru Super Poze” si sa postati acea poza/ poze pe contul vostru de Instagram sau Facebook folosind #sunlight. La final de an, galeria de imagini va fi analizata impreuna cu Alex si va fi aleasa cea mai cool poza, asa ca don’t forget to be creative!

Acum va las ca ma duc sa despachetez ce mi-am luat din noile colectii de toamna-iarna.

Kisses!