Iata ca am ajuns si la finalul acestui proiect special pe care l-am avut cu Nivea Romania ! Daca nu stiti despre ce este vorba, va invit pe canalul lor de Youtube unde puteti viziona toate clipurile realizate de mine pentru #OperatiuneaDemachierea.

Ce este Operatiunea Demachierea? Este o campanie lansata de Nivea pentru a stimula tinerii sa se demachieze! Ador campania aceasta si de aceea mi-a fost si atat de drag sa fac parte din ea. Oricat de obosit ai fi, poti sa rupi 30 de secunde pentru a te demachia. Iar eu impreuna cu Koko si Alina v-am demonstrat asta in lunile ce au trecut.

 

Acum este timpul sa fiti si rasplatite pentru faptul ca va demachiati indiferent de cat de obosite sunteti sau de “non-cheful” pe care il aveti!

Eu impreuna cu Nivea lansam un super concurs pe Instagram! Ce trebuie sa faceti? Sa postati un selfie cu voi demachiate pe Instagram folosing hashtag-urile #OperatiuneaDemachierea si #LMnomakeupchallenge. Daca doriti, mi-ar face chiar mare placere sa vad din partea voastra si un mic sfat sau truc legat de demachiere in descrierea pozei.

Pun la bataie 10 kit-uri de demachiere Nivea ( apa micelara, servetele demachiante si un demachiant bifazic )!

Concursul incepe astazi, 12.08.2015 si se va termina pe data de 28.08.2015 !

Va astept sa intrati si voi in #OperatiuneaDemachierea si sa acceptati provocarea #LMnomakeupchallenge !

Sa va vad fetele frumoase si curate! Hai!

Va iubesc dragilor!

Laura