Vinerea trecuta am fost la lansarea unui nou brand pe piata noastra, si anume, Rilastil, un brand de dermato-cosmetice italienesc. Ca la orice lansare de brand, ni s-a prezentat istoria companiei, cum au pornit produsele si ne-a fost prezentata gama actuala de produse.

Rilastil se pozitioneaza pe segmentul de dermato-cosmetice premium. Gama lor contine produse care se adreseaza principalelor probleme ale pielii precum acneea, petele pigmentare, ten deshidratat, riduri, celulita, vergeturi si cicatrici. Eficienta acestor produse este garantata de principii active bazate pe ani de studii, formule speciale si ambalaje realizate din materiale care pastreaza integritatea acestor formule.

In gama de produse Rilastil gasim tot felul de produse, dar cele care mi-au atras mie atentia au fost: apa micelara din gama de daily care, picaturile concentrate pentru depigmentare si gama pentru acnee, Acnestil.

Apa micelara m-a atras pentru ca demachierea mi se pare un pas extraordianr de important in ingrijirea pielii si mereu am sa caut sa gasesc pe piata produse cat mai bune, cat mai eficiente. Am primit la eveniment pentru acasa o apa micelara, asa ca cel mai probabil am sa si revin cu o impresie despre ea. Picaturile mi s-au parut foarte interesante pentru ca avand un ten predispus la acnee, dupa mici episoade raman cu diverse semne. Iar gama Acnestil nici nu are sens sa mai mentionez de ce mi-a atras atentia, dupa cum stiti, am un ten predispus la acnee 🙂

La sfarsitul evenimentului chiar am ramas placut impresionata de ceea ce am auzit si am vazut, asa ca sper sa revin cat de curand cu vesti despre acest brand si produsele lor. Pana una alta, sa stiti ca puteti gasi produsele Rilastil in farmaciile Catena. Daca sunteti curioase sa vedeti intreaga gama de produse, va invit aici. 

Mai jos va las si cateva poze de la eveniment cu produsele.

Daca aveti orice fel de intrebari, le astept in comentarii si am sa va raspund cu drag. Pupicescu!