Nu stiu de cat timp ma urmariti fiecare dintre voi, dar eu m-am apucat de Youtube acum 5 ani si jumatate, la varsta de 18 ani, iar aces blog implineste in curand un an. Pe vremea aceea eram doar o simpla pustoaica care abia descoperea lumea asta. Si cea online, dar si cea personala. Totul a pornit dintr-o joaca, ca un hobby. In scurt timp am realizat cat de mult ma atrage domeniul, ca ma ajuta sa ma exprim intr-un mod mai artistic, intr-un alt fel. Si asa am ajuns sa fac tutoriale de machiaj si clipuri cu produse favorite pe YouTube.

Anii au trecut, am investit tot mai mult in mine si in ceea ce fac. Cu timpul, asa cum ati observat de ceva vreme incoace, am descoperit ca nu mai sunt pasionata doar de machiaj, asa cum credeam. Am avut o perioada in care nu mai stiam sigur ce sa fac. Simteam ca doresc sa-mi schimb putin continutul, pentru ca eu ca individ eram pasionata de altceva. Dar cumva imi era frica sa fac acest pas, pentru ca voi erati obisnuiti ca eu sa fac tutoriale de machiaj si sa va prezint ce produse imi plac.

Toata munca mea de 5 ani de zile se bazeaza pe experienta mea. Impartasesc cu voi prin ce trec, ce traiesc, ce simt. Mereu am avut un dialog deschis cu voi. Astazi am din nou acest dialog, in care va spun ca nu mai sunt pustoaica de acum 5 ani. Sunt o tanara femeie. Sunt pasionata de fashion, de beauty, de dezvoltarea mea personala, de dezvoltarea sufletului meu. Sunt pasionata de tot ce tine de feminitate si vreau sa invat sa fiu o femeie eleganta, finuta, educata, atragatoare si seducatoare. Vreau sa fiu o femeie muncitoare si plina de viata. Vreau sa fiu o femeie puternica si care lupta pana in ultima clipa. Imi doresc sa demonstrez ca toate prejudecatile in legatura cu diverse subiecte sunt nefondate si cred ca pot fi schimbate cu un exemplu pozitiv si o comunicare corecta. Vreau sa continui sa fac ceea ce fac, dar mai bine, mai calitativ, mai frumos. Vocea mea va fi aceeasi ca pana acum, sincera si transparenta, dar am sa investesc in clipuri si poze de calitate, intr-o echipa profesionista, in tot ceea ce este nevoie, deoarece cred in frumos si in evolutie. Vreau sa duc totul la maxim, pentru voi!

Asa ca astazi, ma dezbrac in fata voastra, sa ma vedeti asa cum sunt eu. O femeie in devenire.

DSCF6007 DSCF6007 DSCF6011 DSCF6011 DSCF5958 DSCF5958 DSCF6028 DSCF6028 DSCF5980 DSCF5980 DSCF6038 DSCF6038 DSCF5994 DSCF5994

Azi am aproape 25 de ani si simt ca incepe o noua etapa in “viata online” si cea personala. In aceasta etapa vreau sa abordez si subiecte asa zis “tabu”, de care nimeni nu vrea sa vorbeasca, dar despre care toti avem intrebari. Vreau sa schimb pareri si vreau sa sparg bariere. Vreau sa experimentez cat mai mult, sa ma dezvolt, sa cresc frumos. Vreau sa ma maturizez. Vreau si sper sa imi fiti alaturi ca si pana acum. Am sa va demonstrez ca intr-adevar, #LMneverstops! Vom avea o experienta frumoasa impreuna 🙂

Multumesc Tiberiu pentru rabdarea de care ai dat dovada la acest shooting! Go follow him, he’s awesome!

Tiberiu’s Facebook

Tiberiu’s Instagram

Love,

Laura