Dragilor acum mult timp am facut un intreg clip despre cum sa iti ingrijesti picioarele cu produse Scholl. Anul acesta Scholl a scos noi produse in gama Velvet Smooth, chiar foarte interesante! De aceea am si filmat pentru voi un clip despre cum se folosesc. Am vrut sa va arat cum ar arata rutina de ingrijire a picioarelor folosind aceste produse.

In primul rand avem o pila noua, Pila Electronica cu Cristale de Diamant Extra Coarse. Fata de pila precedenta, aceasta are un capat mult mai abraziv, fiind potrivita pentru excesul de piele ingrosata. Ce este foarte practic la aceasta pila, este faptul ca aceste capete pot fi foarte usor schimbate.

De asemena Scholl a scos si un Sistem Electronic de Ingrijire al Unghilor. Aceasta este practic o pila electrica cu 3 capete. Primul este pentru a pili unghia si a-i da forma. Se porneste pila si aceasta face toata treaba. Cel de-al doilea capat ajuta la netezirea suprafetei unghiei. Ati observat ca atunci cand purtam mult timp oja pe unghie, aceasta prinde o culoare galbuie? Ei bine, acea pelicula poate fi indepartata cu acest capat.

Cel de-al treilea capat este pentru a oferi luciu. Cred ca tineti minte acele buretele pentru unghii care ofereau un luciu frumos unghiei. Exact acelasi lucru face si acest capat. Si credeti-ma, prinde luciu! (Testat pe Adi la birou!)

Tot pentru ingrijirea unghilor avem si uleiul pentru cuticule si unghii. Mi se pare ca desi este un ulei are o textura lejera si cred ca o sa va placa si mirosul!

Ca “skincare” avem un ser care hidrateaza foarte intens, o masca de noapte si o crema de zi care intra in piele in 60 de secunde. Recunosc ca cel mai des folosesc crema de zi, uneori chiar seara, fiind atat de lejer si usor de folosit.

Vreau sa va zic si de campania de vara a celor de la Scholl. Pana pe 31 August 2016, daca achizitionati orice produs Scholl din gama inovativa (Pila Electronica sau Sistemul Electronic de Ingrijire al Unghiilor) puteti castiga o vacanta in Capri, Italia in valoare de 3000 de euro. Tot ce trebuie sa faceti este sa trimiteti un SMS la 1873 cu numarul bonului fiscal si numele magazinului de unde ai cumparat produsul.

De asemenea produsele pot fi achizitionate si online pe Emag.ro

Puteti intra aici sa vedeti clipul intreg in care va arat cum folosesc produsele.

Dragilor acum am si o surpriza pentru voi! Un concurs! Tot ce trebuie sa faceti este sa lasati un comentariu la acest articol si sa-mi spuneti ce produs este esential pentru voi in ingrijirea picioarelor si puteti castiga un kit de ingrijire Scholl! Concursul este valabil in perioada 15-24 Iulie 2016.

Va pup si multa bafta!

Your Internet Best Friend