Catodata te simti complet acaparat de probleme, treburi, serviciu, responsabilitati. Si cel mai bun lucru de facut in acel moment este sa pleci! Nu, nu sa fugi de responsabilitati si maturitate, ci sa aloci putin timp pentru tine… cu tine. In care sa te bucuri de prezenta ta, de putina liniste, de ceva ce te relaxeaza si iti incarca bateriile. Desigur, nu fugi in lume, nu iti inchide telefonul, sa te evapori pur si simplu fara sa stie nimeni de tine. Si cel mai bine este sa faci asta intr-o zi de luni !

DSC_0139_Fotor DSC_0139_Fotor

Lunea trecuta eu asta am facut! M-am trezit la 04:00 si la 06:00 am pornit pe autostrada. Am ajuns in Mamaia, mi-am luat micul dejun la o terasa si priveam marea. Draga de ea, mereu reuseste sa ma energizeze. Trebuie doar sa stau langa ea. A urmat o zi pentru mine. Am stat pe plaja, am citit o revista, am ascultat valurile, am dormit, m-am bucurat de soare, de apa calda, de oamenii din jurul meu. Este atat de frumos sa privesti ce se afla in jurul tau. Si uneori nici macar nu avem timp. Si stiti ce era cel mai placut? Ca stiam ca am avut curajul sa fac asta LUNI, cand trebuia sa-mi incep saptamana muncind. Dar eu am avut puterea de a spune NU si de a ma pune pe mine pe primul loc.

DSC_0173_Fotor DSC_0173_Fotor DSC_0161_Fotor DSC_0161_Fotor DSC_0143_Fotor DSC_0143_Fotor

O sa radeti, dar am stat intr-un singur rand de haine. Nu aveam nevoie de multe. Si nici nu recomand sa va luati multe cu voi intr-o asemenea escapada. Luati strictul necesar. Eliberati-va de grijile “materiale”, fizice si concentarti-va pe relaxare si placere. Eu m-am bazat pe costumul de baie, o pereche de pantaloni scurti, un maieu, o palarie si slapi. Ai nevoie de mai mult pe plaja?

DSC_0153_Fotor DSC_0153_Fotor DSC_0213_Fotor DSC_0213_Fotor DSC_0181_Fotor DSC_0181_Fotor DSC_0211_Fotor DSC_0211_Fotor

In materie de beauty, la fel, am ales sa iau putin. Un balsam de buze, un ulei de par si desigur, o protectie solara. La fel de important este si telefonul pentru mine ( pe langa ca stau toata ziua pe Instagram ), imi place sa pastrez momentele speciale, sa surprind frumosul intr-o fotografie. Pentru ca am ales sa stau toata ziua pe plaja, am considerat ca este important sa am si o lotiune pentru dupa plaja cu mine, care sa hidrateze si sa calmeze pielea. Chiar daca nu va ardeti, aceste lotiuni ajuta pielea sa se refaca.

DSC_0197_Fotor DSC_0197_Fotor

Nu asteptati ca stresul sa se adune, respectati-va si luati acest timp pentru voi. Si nu, nu trebuie sa mergeti la mare sau undeva departe. Mergeti in parcul preferat, in cafeneaua preferata, oriunde, chiar si langa casa. Dar intr-o zi de luni 😀

Nu uitati de ruj 😉

Laura