Luna octombrie este luna luptei impotriva cancerului la san, iar Nestle Fitness Sustine de 3 ani (in Romania) aceasta cauza. Anul acesta, Nestle Fitness incurajeaza femeile sa fie critice cu trupul lor atunci cand vine vorba de propria sanatate. Pentru lansarea campaniei, Nestle Fitness a organizat impreuna cu Skirtbike evenimentul Pink Ride, unde am fost si eu prezenta.

Evenimentul s-a tinut in fata Palatului Copiilor de la Tineretului. Acolo au fost organizate 3 cornere mari: Be Active – cornerul Sorinei, unde se demonstrau cateva exercitii de Yoga simple, ce pot fi practicate si acasa foarte usor.

Be Positive – cornerul Andreei Raicu unde ea ne-a vorbit cat de important este echilibrul minte-corp pentru o viata frumoasa si armonioasa. Ne-a vorbit chiar din suflet si mi-a placut cat de sincera a fost si ce vibe pozitiv ne-a transmis.

Parte din cornerul Be Positive era si o zona unde iti puteai impleti parul si ti se aplicau si flori in par. Am avut un look dragut pentru inca 2 zile dupa ce am plecat de acolo 😛

Iar cred ca cel mai important corner era Be Healthy – cel in care aveai ocazia sa stai de vorba cu un medic specialist, care iti arata si iti explica cum sa te examinezi chiar tu acasa, pentru a putea determina daca ai sau nu un nodul la san.

Dupa ce am stat pe acolo si am experimentat toate cele 3 cornere lumea s-a strans pentru a plecat cu biciletele prin Bucuresti. Era o priveliste tare frumoasa sa vezi atatea femei puternice, hotarate, toate adunate intr-un singur loc, pentru a sustine lupta impotriva cancerului la san. Si totul era roz, desigur.

Ma bucur enorm atunci cand vand brand-uri implicate in cauze de genul. Si care se implica cu totul si chiar depun un efort pentru a educa publicul.

Daca vreti sa vedeti cum s-a desfasurat evenimentul, puteti vedea aici.

Dragile mele, vreau si eu sa va reamintesc ca este foarte important sa va examinati sanii periodic, sa mergeti la un control, la analize etc. Este important sa fiti constiente de ce se intampla cu corpul vostru si este important sa va luati sanatatea in maini, voi sunteti responsabile de ea.

Asa ca: #CHECKYOURSELF !

Your Internet Best Friend