Acum o saptamana am fost la lansarea noilor carticele “Mama si copilul”, o serie de 8 carticele, ce contin sfaturi, din toate domeniile de interes pentru cresterea copilului, de la sanatate, nutritie, pana la dezvoltarea psiho-motorie si psihologica a acestuia.

Sunt in total 8 carticele, pentru mai multe grupe de varsta: Prima revista include subiecte despre perioada de preconceptie si perioada sarcinii. Cea de-a doua revista contine informatii despre ingrijirea mamei dupa nastere, despre alaptare si tot ce tine de ingrijirea si dezvoltarea bebelusului pana la 3 luni. Urmatoarele reviste sunt 3-6 luni, 6-12 luni (noi pe aceasta o citim acum pentru Matti), 12-36 luni, 3-6 ani, 6-8 ani si 8-15 ani.

Dupa cum vedeti, aceste reviste contin in mare cam tot ce ai nevoie sa stii de la preconceptie pana la adolescenta. Asta mi se pare foarte tare, pentru ca orice informatie utila si lejer structurata (ca sa fim seriosi, nu avem foarte mult timp liber ca mamici) este super bine venita.

La eveniment a avut loc si o piesa de teatru pentru cei mici. Imi pare asa de rau ca Matti este prea micut ca sa fi inteles ceva din piesa de teatru, dar mi-a placut tare mult. A fost vorba despre cum personajele din basm erau suparate ca nu se mai citesc povesti, iar copiii stau pe calculatoare sau telefoane. Piesa chiar era foarte frumos scrisa, iar cei mici din sala radeau incontinuu.

Carticelele le gasiti in farmaciile Catena si daca iti faci card Mama si copilul sau iti actualizeazi datele de pe Cardul Mama si copilul deja existent, primesti gratuit o Carticica Mama si Copilul aferenta varstei copilului tau/perioadei in care te afli.

A fost un eveniment tare simpatic si chiar ma bucur cand particip la astfel de evenimente. Abia astept sa vad ce ma mai “asteapta” mai departe cu Matti si dezvoltarea lui πŸ˜€

Va pup,

Laura