La sfarsitul lunii trecute am plecat intr-o mini vacanta cu Matti si mama la Paris. Si intreaga experienta a fost posibila datorita celor de la Nuna, care si-au lansat noua colectie de produse, Nuna Threaded Collection. Pentru mine Parisul este un oras foarte special. Aici am plecat acum 4 ani aproape pentru prima data intr-un press trip international. A fost asa de emotionant si incredibil, incat Parisul a ramas in sufletul meu. Iar acum cei de la Nuna nu numai ca m-au adus inapoi in acest oras superb, dar revenirea a fost alaturi de Matti si de mama mea. Asa ca va puteti inchipui ca cele 3 zile petrecute acolo au fost incarcate de emotie pentru mine.

In prima zi cand am ajuns am avut putin timp pentru noi, asa ca primul lucru pe care l-am facut a fost, evident, sa mergem sa luam pranzul intr-un local specific. Ah era sa uit, in acelasi trip au fost si Sweet Paprika, Iuliana Cristiana si Florina de la Bebebrands.ro. A fost o atmosfera tare draguta, am ras, am glumit, am discutat tot felul de probleme si situatii din viata de mamica si ne-am bucurat de un pahar de vin, ca niste frantuzoaice adevarate. Iar Matti a gustat pentru prima data “the french frie”.

Dupa ne-am dus in camera sa il culcam pe Matti, dar se pare ca si eu si mama eram atata de obosite ca am tras amandoua un pui de somn bine meritat. Seara am iesit in oras putin la o plimbare si sa ii arat mamei cum arata strazile Parisului.

A doua zi a avut loc evenimentul Nuna. Intr-o casa in centrul Parisului, o casa mare, spatioasa, alba si luminoasa, noi mamicile si copiii ne-am bucurat de noua colectie Nuna Threaded. Eu am facut cunostiinta cu brand-ul Nuna de curand, dar m-a cucerit deja. In primul rand m-au cucerit cu carucioarele lor foarte usor de folosit si foarte travel friendly (nu este cel din poza, la Paris inca nu il aveam).

Nuna Threaded collection a vrut sa ia focusul de pe culoarea produselor si sa aduca atentia asupra materialelor si a calitatii produselor. Astfel, intreaga colectie este gri, de altfel o culoare foarte eleganta, simpla si fashionable.

Dupa eveniment am plecat sa il culcam pe Matti putin, ca apoi sa mergem sa ne plimbam prin Paris. Ma bucur tare mult ca am reusit sa am aceasta experienta cu mama, chiar daca au fost doar 2 zile. Mi-as fi dorit sa reusesc sa ii arat mult mai mult din Paris, poate ca nu asa de “pe fuga”, dar asta doar ma motiveaza sa ma intorc iar, si sa reusim sa ne bucuram de acest oras si mai mult.

Matti a fost un copil exemplar, si in avion, peste tot si ador cum creste si reusim sa ne conectam tot mai mult, intelege tot mai multe lucruri si parca incet incet, este si el mult mai implicat in activitati si nu doar “spectator”.

Abia astept sa plecam cu el in vacanta iar!

Va pup,

Laura.