Acum doua weekend-uri am plecat destul de spontan intr-o plimbare in Delta. Ne-am cautat un hotel in Tulcea apoi am inceput sa cautam pe internet plimbari cu barca sau cu vaporasul in Delta. Marea majoritate erau destul de costisitoare. Apoi am dat peste site-ul descoperadeltadunarii.ro. Acestia au mai multe tipuri de excursie, noi am optat pentru excursia de o zi. Am dat 120 lei de persoana, ceea ce mi s-a parut un pret decent.

Am avut si o oprire in satul Mila 23 unde am mancat la o pensiune. Pentru masa a trebuit sa platim in plus 50 lei. Apoi spre barca ni s-a facut putin turul satului.

Eu as fi considerat excursia asta una reusita doar pentru faptul ca m-am plimbat cu barca, dar fauna pe care am avut ocazia sa o vad m-a lasat cu gura cascata. Sincer nici nu pot sa descriu sentimentul, trebuie pur si simplu sa mergeti singuri sa vedeti cu ochii vostri.

A fost foarte haios pentru ca, cumva, barca a avut un efect atat de relaxant asupra mea incat am dormit FOARTE mult. Cred ca intreaga excursie a avut un efect special asupra mea pentru ca tot weekendul am cam dormit in masina sau oriunde aveam ocazia :))

A fost un weekend absolut senzational! O experienta care sincer merita traita.

Acum o sa va las sa vedeti si pozele!

Chiar va recomand cu toata caldura sa mergeti intr-o excursie cu barca pe Dunare pentru ca nu aveti ce pierde!


Photographers: Costin Nicolae & Dan Trutia

Your Internet Best Friend