Acum 2 saptamani aproximativ am primit un pachet surpriza de la Lenor cu noile lor perle parfumate pentru haine: Lenor Unstoppables. Nu stiam la ce sa ma astept, nu stiam cum arata produsul, nimic! Sincer ma asteptam sa fie tot un fel de balsam de rufe, dar mai puternic.

Ei bine am primit un pachetel misterios cu 3 recipiente in care sunt niste pastilute foarte mici. Acestea se pun direct in cuva masinii de spalat si dau hainelor un miros foarte puternic si persistent. Recunosc ca am fost putin sceptica in legatura cu puterea parfumului. Le-am testat, am fost si intr-o piata cu flori sa vad dac printre flori, care au totusi un miros puternic mai ales cand sunt zeci in jurul tau, imi simt mirosul hainelor. Surprinzator desi eram inconjurata de flori, puteam simteam mirosul de vanilie.

De atunci va spun cu sinceritate ca le folosesc la fiecare spalare si cred ca cel mai amuzant a fost reactia mamei mele. M-a rugat intr-o zi sa pun la spalat niste haine. Si cand ma pregateam sa pun si pastilele Unstoppables in masina o aud “Nu! Nu pune un capac intreg! Acum cateva zile am spalat cu un capac intreg si dupa aceea nu imi mai simteam parfumul. Zici ca nu ma dadusem cu parfum. Pune mai putin ca e prea puternic!”. M-a amuzat tare “disperarea” ei :))

Lenor Ustoppables vine in 3 arome, preferata mea fiind Lavish, care miroase a vanilie. Desigur, daca va simtiti creativi, puteti amesteca aromele intre ele pentru a obtine un miros diferit.

Cu tot scepticismul meu de la inceput chiar va recomand sa le incercati. Macar Lavish, e vanilie!!!

Your Internet Best Friend