Sambata aceasta, 05.09.2015,  plec la Pitesti. Ma duc sa ma intalnesc cu alti oameni faini si plini de initiativa. Impreuna participam la cel mai mare fan meetup organizat vreodata in Pitesti. Ne vom intalni in Pitesti Mall incepand cu ora 17:00. V-am pregatit o groaza de surprize, stau pe grupul de whatsapp cu ceilalti vloggeri ( Noaptea Tarziu, Tequila, Coste Vlad, 10 lucruri, Selly, Romercial, Maxsipunct, etc ) de o saptamana si planificam cum sa va facem sa va simtiti cat mai bine si sa aveti o experienta cat mai frumoasa alaturi de noi!

Pe langa scopul de entertainment al acestui eveniment, avem si un scop caritabil. Ne-am unit toti puterile pentru a strange cat mai multi bani pentru tanarul Eduard Nonu, bolnav de leucemie. Pe parcursul evenimentului veti putea dona bani in oricare dintre cele patru urne amplasate in perimetrul mall-ului. Pentru suma minima de 15 lei donati, veti fi automat inscrisi la tombola unde puteti castiga numeroase premii. Trei super norocosi vor petrecere seara cu noi!!!

 

Ne-am propus sa facem tot ce putem pentru a strange cat mai multa lume la acest eveniment si impreuna cu ajutorul vostru sa reusim sa adunam o suma considerabila pentru Eduard! Asa ca hai la Pitesti! 

 

Abia astept sa cunosc cat mai multi din voi, sa apuc sa va imbratisez, sa va vad si eu la fata si sa facem cat mai multe poze impreuna!

 

Va iubesc dragilor,

Laura