Acum doua saptamani, Funky Lounge Herastrau m-a invitat la petrecerea #PeLac, unde m-am simtit foarte bine, desi in ultima perioada nu sunt eu cea mai petrecareata persoana.

Recunosc ca eu planuisem sa merg acolo cu gandul de a sta cateva ore, apoi sa ma intorc acasa. Am ajuns unde m-am intalnit cu Sinziana si Manuela si foarte repede ne-am facut noi grupul nostru de fete.

Am dansat, ne-am prostit, am ras, am glumit, am baut. Tot pachetul. Pe seara s-a imbunatatit si vremea si ne-am mutat pe terasa unde am prins un apus absolut senzational. Chiar radeam cu fetele ca brusc eram inconjurate de telefoane si maini care pozau apusul din fata noastra.

Ne-am intalnit si cu domnul Alex Damian, care a reusit sa ne faca seara mai frumoasa cu stilul lui de dans :))

Asa am ajuns sa parasesc petrecerea la ora 23:00, iar asta pentru ca a doua zi eram nevoita sa ma trezesc devreme. Pentru ca sincer, nu as fi plecat. Cu siguranta a contat faptul ca am fost acolo alaturi de prieteni, de cunoscuti si de oameni faini. Atmosfera a fost foarte placuta, muzica foarte buna si dansabila. Chiar m-am distrat pe cinste!

Ma bucur ca acum cei de la Funky Lounge Herastrau m-au invitat la un nou concept de petrecere: We won’t tell your boss: o petrecere care incepe joia la ora 20:00, ne distram, bem, dansam si radem, iar la ora 01:30 sunem dati afara ca sa ne asiguram ca a doua zi, vineri, toata lumea ajunge la munca sau la cursuri. Foarte tare! Daca vreti sa vedeti mai multe detalii despre petrecere, puteti intra aici.

Maine, 19.05.2016, acolo ma gasiti!

See you there!

Your Internet Best Friend