De ceva vreme incoace ma tot imping de la spate sa scriu acest articol si asa zis review. Am fost acum ceva vreme la Nomasvello cu un voucher si am vrut sa incerc un tratament facial, fiind foarte preocupata de tenul meu si aspectul lui. Fetele de acolo mi-au recomandat tratamentul ProSkin, deoarece am un ten gras cu tendinta acneica, care dezvolta puncte negre si puncte albe foarte usor.

Eu sunt obisnuita ca tratamentele faciale sa fie facute “manual”, adica dermatologul meu sa imi faca o extractie. Tratamentul ProSkin este pe baza de ultrasunete si energie galvanica.

Ce se intampla? Pai! Tratamentul dureaza undeva pe la 15-20 de minute si se realizeaza cu ajutorul unui aparat special (arata ca o spatula). Cu acest aparat se trece peste toata suprafata tenului, iar impuritatile pur si simplu ies din piele (si da, chiar ies, imi arata tipa din cand in cand “uite ce iese din ten!”). Dar va rog sa nu va asteptati ca dupa o singura sedinta sa nu mai aveti nici un punct negru. Este imposibil asa ceva, deoarece unele impuritati sunt mai adanc inradacinate si au nevoie de mai multe tratamente ca sa iasa la suprafata.

Dupa ce mi-a scos impuritatile a mai trecut o data peste tenul meu (am inteles ca a schimbat polii aparatului) pentru a-mi inchide porii. La sfarsitul tratamentului mi-a aplicat o lotiune hidratanta pe tot tenul si m-am ales si cu un masaj facial.

Ce m-a impresionat la acest tratament a fost faptul ca da, am vazut cu ochiul liber impuritatile care ieseau din ten, nu am avut tenul inrosit mult timp dupa tratament (undeva la o ora, 2 maxim) si nu am avut leziuni pe fata (in general la o extractie clasica, pielea ramane inflamata sau pot aparea mici leziuni). Eu as recomanda acest tratament in special persoanelor cu un ten foarte sensibil, care in mod normal nu pot face extractii.

Tratamentul costa 135 ron pentru clientii noi (cei care vin pentru prima data la Nomasvello) si 68 ron pentru clientii vechi (cei care au mai facut cel putin un tratament la Nomasvello). Stiu ca nu este neaparat un tratament ieftin, dar o extractie la dermatolog sau un tratament facial la o cosmeticiana ajunge lejer la aceleasi costuri. Asa ca recomand sa se faca un astfel de tratament macar o data la cateva luni, pentru o curatare mai profunda, iar in rest sa va intretineti tenul acasa cu o ingrijire adecvata 🙂

Your Internet Best Friend