De cele mai multe ori o zi la birou poate fi extrem de stresanta. Eu nu pot sa zic ca imi petrec mereu timpul la birou, de cele mai multe ori alerg intre evenimente, filmari si shooting-uri, dar sunt si acele zile in care ma asez la birou si editez toata ziua sau am intalnire dupa intalnire. Iar genul acesta de zile isi pun amprenta si pe ten si pe suflet :)) Aerul conditionat, stresul si zecile de mail-uri cu siguranta ne afecteaza asa ca am facut un top de 6 produse care nu ar trebui sa lipseasca de pe biroul tau!

1. FACE MIST

Aerul inchis deshidrateaza fata, iar de cele mai multe ori ramanem atat de prinsi in ceea ce avem de facut ca pur si simplu uitam sa bem apa, asa ca nivelul de hidratare ne scade considerabil. Va propun sa aveti un face mist la indemana si macar o data, de 2 ori pe zi sa va revigorati. Genul acesta de produse au devenit atat de complexe ca deja au proprietati de fixare, de hidratare, de nutritie si multe altele. Si miros si foarte frumos!

2. PUDRA

Pe timpul zilei este posibil sa vi se ingrase fata sau sa vi se mai ia fondul de ten. Cel mai bine este sa aveti o pudra de fata la voi, sau un fond de ten pudra daca vreti o acoperire putin mai mare si va va fi foarte usor sa va retusati machiajul inainte de a intra intr-o sedinta 🙂

3. CORECTOR

Dupa pranz, nivelul de energie ne scade, iar daca ne intoarcem la punctul 1 si ne amintim ca probabil nici nu am baut suficienta apa in ziua respectiava, fata noastra va avea tendinta sa arate mult mai obosita si cearcanele sa fie mult mai pronuntate. Va recomand sa aveti pe langa voi un corector cu ajutorul caruia sa puteti sa va dati un boost de luminozitate atunci cand este nevoie. Sau cine stie, poate intr-o zi aveti un mic monstrulet pe fata. Toate o patim 🙁

4. BALSAM DE BUZE

Daca este un produs pe care il recomand sa il aveti mereu la voi, acela este balsamul de buze. Cel mai bine arata buzele hidratate, chiar si fara ruj, decat unele uscate si pline de cojite. Asa ca tineti un balsam mereu pe langa voi si aplicati-l de fiecare data cand va aduceti aminte.

5. RUJ

Daca urmeaza o intalnire importanta sau daca imediat dupa serviciu iesiti in oras, este bine sa aveti la voi un ruj, ca sa fiti mereu pregatite. Va recomand sa fie unul intr-o nuanta neutra, un roz-nude, pentru ca va fi mult mai usor de asortat la orice machiaj si orice outfit aveti in ziua respectiva.

6. CREMA DE MAINI

Pentru ca pur si simplu o femeie este mult mai atragatoare, mai eleganta si mai finuta atunci cand are niste maini frumoase si hidratate. Punct 🙂

Sper ca acest mic “ghid” sa va fie de ajutor si sa va salveze din eventuale situatii pe la birou. Daca aveti si voi alte produse care vi se par must-have pentru a le tine la birou, chiar va rog mult sa imi lasati un comentariu, sunt tare tare tare curioasa ce produse considerati voi foarte importante!

Your Internet Best Friend