“The two of us”

Au trecut douazeci si unu de ani de la lansarea primului parfum unisex de catre Calvin Klein, CK One. Inca de pe atunci, Calvin Klein cumva ne-a invatat sa impartim. De la momente, la parfum.

In februarie a facut-o din nou. A lansat cel de-al doilea parfum unisex. Pe care il poti folosi si tu si el. Cu ajutorul caruia sa impartiti momente si amintiri. Despre asta este vorba. Asta inseamna noul parfum CK 2. Iar mirosul pe mine m-a fermecat din prima. Este un parfum lejer, cu un miros subtil si fin. Inca din primele secunde te intampina o aroma intepatoare de wasabi. Da, acest parfum are ca note de varf wasabi, ceva foarte nou si neasteptat pentru un parfum. Alte note de varf sunt madarina si frunzele de violeta. Ca note de mijloc avem piatra cubica uda, iris si ulei de trandafir. Si nu in ultimul rand avem notele de baza: vetiver, tamaie si lemn de santal. CK2 este un amestec intre un miros urban si unul natural si fresh. Si ador cum miroase pe el.

A fost o adevarata revolutie pe internet, la care am fost foarte entuziasmata sa particip si eu. Timp de 2 luni, internetul a fost plin de poze, trairi, amintiri, aventuri ale oamenilor, care si-au dorit sa le imparta cu restul lumii folosind hashtag-ul #the2ofus. Eu o consider o revolutie a relatiilor interumane, a prieteniei, a emaptiei si a iubirii, sustinuta de un brand cool.

A fost o campanie senzationala la care mi-a facut mare placere si mi-a fost foarte drag sa iau parte!

Am reusit sa creez niste momente #the2ofus de neuitat, pe care le voi avea mereu…

Photographer: Tiberiu Arsene

Your Internet Best Friend