Guys, cred ca nu mai este o noutate faptul ca s-a deschis un nou mall in Bucuresti: ParkLake. Acesta a fost si este unul dintre cele mai asteptate centre comerciale din Romania, nu numai pentru faptul ca este o investitie de peste 180 000 000 de euro (180 mil euro) cu peste 200 de magazine, dar mai ales pentru faptul ca a adus multe brand-uri si concepte noi pe piata din Romania.

Desi am fost foarte curioasa sa vad si eu noul mall, in primele zile de la deschidere m-am abtinut sa merg sa il vad deoarece stiam ca va fi foarte aglomerat, lumea fiind foarte nerabdatoare sa descopere cum arata cel mai nou centru comercial deschis in capital..

In primul rand mi-a placut foarte mult zona in care este amplasat, pentru mine fiind o zona in care mi-am petrecut ceva ani din copilarie. Din primele clipe m-a impresionat arhitectura foarte moderna si sincer foarte frumoasa! Atat la exterior cat si la interior acest mall te impresioneaza. Eu cel putin ador food-court-ul si cum este aranjat, toate elementele care iti aduc aminte de natura. De asemenea ador faptul ca exista portiuni in mall unde pe jos este mocheta, ceea ce cumva ma duce cu gandul la o sufragerie si imi da o senzatie de confort si relaxare.

Plimbandu-ma prin mall mi-au atras atentia leaganele foarte simpatice care sunt raspandite prin el. Am observat ca in ParkLake exista locuri de joaca pentru copii atat in interior cat si in exterior. Nu am copii, nu sunt un copil, dar recunosc ca anumite “jucarii” m-au atras chiar si pe mine :))

Cand vine vorba de magazine mi s-a parut un paradis. Si asta pentru ca pe langa clasicele Zara, H&M, Bershka, Stradivarius, Pull&Bear, Reserved, Mohito etc., ParkLake a adus in Romania un brand pe care mi-l doresc de foarte foarte foarte mult timp: Forever 21. Iar pentru asta sincer, iubesc ParkLake! De asemenea, pe partea de beauty a reusit sa ne aduca Nyx in Bucuresti, pana acum singurul magazin fiind in Constanta.  Recunosc ca nici nu am apucat sa explorez in intregime magazinele, dar presimt ca voi mai descoperi cateva “iubiri”.

O experinta foarte draguta pe care am avut-o a fost in food court. Eram la masa cu Aleka si pe deasupra noastra trece in zbor o randunica. Apoi trece iar. Si iar. Eu sincer m-am bucurat sa vad mica vietate si mi s-a parut sincer ca acea pasare era exact din peisaj. Randunica este completarea perfecta prin care simti cu adevarat imbinarea naturii cu urbanul. Poate vi se pare ca incerc sa fiu poetica, dar exact aceasta a fost senzatia pe care am avut-o, ca ma aflu intr-un mall, intr-o capitala unde cumva, natura a reusit sa se imbine cu urbanul. O senzatie foarte placuta, va spun sincer.

Am vrut sa va vorbesc despre aceste aspecte pentru ca pe langa informatiile legate de magazine noi si brand-uri noi care da, se leaga de acest blog, ma bucur sa vad ca ne dezvoltam si ca astfel de proiecte, care au un impact economic si social bun asupra noastra, exista. Guys, va promit sa va mai povestec daca descopar lucruri noi in acest “mic” loc din Bucuresti si am sa va tin la curent.

Your Internet Best Friend