Acum 2 (sau chiar 3) ani am scris un review despre fondul de ten Estee Lauder Double Wear. Pe atunci spuneam ca este un fond de ten cu o acoperire mare, rezistent si pe care il recomand (asa, mai pe scurt). Ei bine a trecut ceva timp de atunci si m-am gandit sa revin cu o parere fresh. Let’s start!

Fondul de ten a ramas la fel! Textura lichida, rezistent (24h)! Nu incarca deloc tenul, chiar l-am aplicat in 2 straturi pe ten si se simtea super super bine! El are o acoperire medie, dar poti aplica pana la o acoperire totala, in functie de preferinta fiecaruia.

Atunci cand il aplic imi place sa il las putin sa se aseze pe ten, credeti-ma, efectiv se fixeaza de ten si nu mai pleaca! L-am testat chiar in conditii grele: iesit in oras cu fetele, zile in care am transpirat foarte mult, ba chiar m-a prins ploaia, si fondul de ten era tot acolo. Ba mai mult, eu consider ca a trecut chiar testul superm: tenul meu foarte gras. Tenul meu reuseste cumva sa bata orice fond de ten, oricat de rezistent ar fi. Ei bine, pe acesta nu. Niciodata nu a reusit, si nici acum nu reuseste. Fondul de ten efectiv este acolo si dupa cea mai lunga zi sau cea mai nebuna noapte.

Ambalajul a ramas la fel:sticla de sticla. Mie sincer imi place, dar stiu ca sunt anumite persoane care ar fi preferat sa aiba o pompa pentru dozaj. Mie imi place. Ba chiar uneori este de ajutor, pentru ca daca am pus prea mult produs pe mana, il pot transfera inapoi in sticla 😀

Ei bine, chiar si dupa atata timp, Estee Lauder Double Wear ramane un produs de suflet, la care sincer nu cred ca voi renunta vreodata. Il iubesc pur si simplu! Vi-l recomand si voua si chiar va indemn sa il incercati! Daca cautati un fond de ten care sa reziste si care sa acopere, this is it!

Siiiiiiiiiiiii… pentru ca vreau sa il incercati si voi, am sa dau un fond de ten cadou! Tot ce trebuie sa faceti este sa imi lasati un comentariu si sa imi spuneti in ce situatie sau de ce ati vrea sa purtati acest fond de ten 🙂 Concursul tine pana pe data de 15.05.2017 si voi anunta castigatoare ca si update la aceasta postare. Multa bafta si astept comentariile voastre!

UPDATE:

Castigatoarea concursului este Daniela Inteleptu. Astept un mail pe ask@lauramusuroaea.com cu nume complet, adresa completa, numar de telefon si nuanta fondului de ten 😀

 

Your Internet Best Friend