Am observat foarte mult pe la prezentari ca anul acesta se va purta parul coafat natural, cat mai lejer posibil. Nu pot spune ca nu ma bucur ca se poarta genul asta de par, eu fiind o persoana care prefera deobicei un look cat mai lejer si cat mai natural posibil, in asa fel incat sa imi ia foarte putin sa ma pregatesc dimineata.

Trebuie sa recunosc ca un motiv in plus de bucurie este dat de faptul ca nici nu ma pricep sa imi fac ceva prea complicat in par. Asa ca m-am gandit ca astazi sa va vorbesc asa putin despre parul ondulat si cateva sfaturi pentru a-l obtine.

Ca prim sfat ar fi cu siguranta sa nu va stresati sa obtineti un look “perfect”. Nu va chinuiti ca fiecare fir de par sa fie la locul lui. Chiar asta este sfatul pe care l-am primit de la Sorin, sa las firele rebele in pace, sa nu ma stresez prea tare cu parul.

Alt sfat ar fi sa aveti un produs de styling foarte bun. Fie un salt spray, o spuma sau o crema speciala pentru bucle. Produsele de genul se aplica inainte de coafare, pe parul umed. Astfel de proudse ajuta un par cu o textura ondulata sa se onduleze si mai bine, iar un par drept prinde o textura frumoasa.

Cel de-al treilea sfat ar fi sa aveti un ondulator foarte bun si de calitate, care sa va onduleze frumos parul, dar sa nu il strice. Bine ar fi sa gasiti unul care sa va permita mai multe tipuri de bucle. Fie mergeti pe bucle putin mai stranse, care pot fi pieptanate, fie pe waves foarte lejere, pe stilul “beachy waves”. Un astfel de dispozitiv care mi-a cam atras atentia in ultima perioada a fost cel de la Philips, care imi pare si usor de folosit. Nu am pus mana pe el pana acum, dar cu siguranta sunt curioasa sa-l testez sa vad cum functioneaza.

Mai jos v-am facut si un mic mood board de bucle si onduleuri cu poze care ma inspira pe mine foarte mult. Sper sa va placa!

Your Internet Best Friend