Luni seara la F64 s-a lansat noul GoPro Hero5 Black Edition si Hero5 Session. Probabil ca va intrebati ce legatura am eu cu evenimentul. Ei bine, stiti ca fac acele vloguri pentru LMdaily, iar acestea sunt filmate cu un GoPro Session. Sunt foarte multumita de el, dar cand am aflat ca se lanseaza noul GoPro am fost foarte tentata sa aflu ce poate si daca merita sa fac un upgrade.

Noul Heo5 Black Edition, varful de gama, filmeaza 4K la 60 fps si 1080p la 90 fps. Acesta are 3 microfoane pentru a capta si mai bine sunetul. Ce este nou la el, desigur, ecranul de 2inch si faptul ca acum este rezistent la apa si nu mai este nevoie de nici o carcasa pentru el.

Hero 5 Session are exact aceleasi specificatii ca si Hero 5 Black Edition, doar ca pozele sunt facute la 10mpx in loc de 12mpx. Session este mai mic, mai compact si cred eu ca mai rapid datorita faptului ca ii lipseste ecranul de 2inch.

Am stat si m-am gandit si vreau sa fac acest upgrade, mai ales ca pretul mi se pare foarte ok, aproximativ 1500 lei. Daca vreti sa aflati si mai multe detalii tehnice despre noile modele de GoPro si ce alte noutati au adus pe piata, puteti gasi informatii la F64.

Sa vina vacantele si evenimentele, ca noi suntem pregatiti cu echipament nou 😀

Your Internet Best Friend