Nu este nici un secret ca imi place foarte mult fondul de ten L’Oreal Accord Parfait. Imi place ca textura, are o acoperire medie si se poate lucra cu el pentru a acoperi zonele problematice. La fel de mult imi place si faptul ca are un finish natural. Nu este nici prea lucios, nici prea mat. Si retineti ca am un ten gras.

Cei de la L’Oreal Romania au inteles ca problema numarul 1 a femeilor din Romania este nuanta fondului de ten. Si chiar este. De nenumarate ori vad femei pe strada care nu si-au ales corect nuanta fondului de ten sau primesc intrebari despre cum sa iti alegi nuanta.

DSC_0659 copy DSC_0659 copy

Noua formula Accord Parfait are 10 nuante noi impartite in functie de subtonul pielii:  R/C (rece) – N (neutru) – D/W (cald). Si-a pastrat textura de care m-am indragostit si intr-adevar se topeste si devine unul cu pielea. Sincer va zic, chiar si nuantele mai inchise sau nepotrivite, cumva, tot arata bine (am observat asta cand ma jucam cu ele pentru a le poza)! Iar Alexandru Abagiu va si explica intr-o aplicatie foarte draguta cum sa va alegeti corect fondul de ten.

DSC_0651 copy DSC_0651 copy

Eu sunt nuanta 3D/W golden Beige in acest moment. Voi?

Love,

Laura