Majoritatea dintre voi stiti ca anul trecut am facut parte din campania NIVEA #LikeYourself. Aceasta campanie are scopul de a educa adolescentele ca ingrijirea este primul pas catre a avea incredere in tine si a te simti bine in pielea ta. Si eu am fost adolescenta. Am avut acnee, probleme cu tenul si asta imi scadea foarte mult increderea in mine. Tocmai de aceea si cred  in acest proiect, pentru ca stiu cum este sa nu ai mereu incredere in tine ca adolescenta. Iar mai jos aveti rezumatul a ceea ce s-a intamplat anul trecut.

Ei bine, si anul acesta caravana NIVEA #LikeYourself a plecat la drum 😀 Asta inseamna ca pe parcrusul anului scolar 2017-2018, caravana  merge prin liceele din toata tara, unde sustine o ora de curs despre ingrijirea pielii si increderea in fortele proprii. Avem si un manifesto pentru aceasta campanie, din care mai fac parte si Koko si Andreea Ibacka.

Pe langa informatiile despre ingrijire si sfaturile utile pe care le primiti, aveti si sasa sa apareti pe coperta unei reviste! Anul trecut 9 fete au aparut pe coperta Bravo Girl si Cosmopolitan. How COOL is that?

Ca ambasadoare a acestui proiect, va indemn sa descarcati aplicatia NIVEA LikeYourself, disponibila pe Android si iOS, si sa va inscrieti in concursul “Fii vedeta LikeYourself”. Participand, veti avea sansa sa castigati o sesiune interactiva de shopping si de a aparea pe coperta unei reviste! Tot acolo veti gasi o sumedenie de sfaturi pentru ingrijirea pielii.

See you soon! Ah era sa uit!

Nivea are acum si cont de Instagram – @nivearomania ! Check it out!

your internet best friend