Acum cateva zile eram pe la Beauty District si am uneori obiceiul sa ma duc in spate la makeup si sa imi bag nasul in produsele lor. O am acolo si pe Catalina, care mereu imi arata ce mai e nou, ce ii place ei, si uite asa ne trezim ca stam 1-2 ore de vorba despre produse, pensule si altele. In ziua respectiva am zis sa ma si machiez asa putin, si cand am ajuns la bronzer, Catalina mi-a inmanat un bronzer de la MAC. Am fost super impresionata de el si imediat am zis “gata, trebuie sa mi-l cumpar”. Dupa aceea am auzit cred ca cele mai triste cuvinte… “Este editie limitata. Nu il mai gasesti”. Serios, chiar cred ca mi-a dat o lacrima!!!! Dupa ce m-am mai plans vreo 30 de minute despre faptul ca este cel mai tare bronzer pe care l-am folosit vreodata Catalina mi-a dat ideea sa merg la MAC si sa vad daca au ceva asemanator in colectia lor permanenta.

Dar ulterior aud cuvintele magice din gura Catalinei “Vezi ca si cei de la Make Up For Ever au un produs foarte asemanator ca textura si culoare. Il poti incerca”. Si uite asa, a doua zi de dimineata am intrat in Sephora si mi-am cumparat Make Up For Ever Pro Bronze.

Imi place asa de mult produsul si am fost asa de impresionata de el ca am zis ca trebuie sa va scriu si voua despre el. Asteptati-va sa apara in urmatorul clip de favorite!

Bun. Sa o luam de la inceput. Bronzer-ul de la MAC editie limitata este Studio Sculpt Defining Brozning Powder in nuanta Delicates. Textura lui este foarte interesanta, nu este complet mat, dar ce ador la el este ca oricat de mult aplici, nu arata urat, si mai ales, niciodata nu se pateaza, produsul se estompeaza perfect.

Ei bine, cel de la Make Up For Ever este in proportie de 90% fix la fel! Eu l-am luat in nuanta 20M. Este puuuuutin mai deschis fata de cel de la MAC, dar urmatoarea nuanta imi parea putin cam inchisa. Textura este aceeasi, se estompeaza efectiv perfect si nuanta este perfecta. De foarte mult timp nu am mai fost atat de entuziasmata de un bronzer!

Vi-l recomand din toata inima!

Laura