14858770_10210586921890220_1710814664_o-1080x799

Foarte multe fete si femei se vopsesc in ziua de azi si toate se confrunta cu radacinile crescute. Ba mai mult, cu firele albe inestetice care apar intre vopsiri. Cum nu este deloc sanatos pentru par sa ne vopsim prea des parul, L’Oreal a scos un produs nou: Magic Retouch! Este un instant pentru acoperirea radacinilor crescute intre colorari. Acesta vine in mai multe nuante si este extrem de usor de folosit. Il puteti lua inclusiv dupa voi pentru un retouch rapid! Nuantele  disponibile sunt: negru, saten, saten deschis, blond si blond deschis.

magic-retouch

Eu l-am incercat si mi s-a parut foarte util asa ca vreau sa-l incercati si voi! Am 5 produse de oferit (fiecare castigatoare isi va alege nuanta care i se potriveste)

 Ce trebuie sa faceti? Lasati-mi mai jos un comentariu in care sa-mi spuneti o data la cat timp va vopsiti si ce trucuri folositi pentru a masca radacinile crescute.

Concursul tine pana duminica, 13 noiembrie, iar castigatoarea va fi aleasa cu random.org

Castigatoarele:

Adriana Elena Stanescu, Maria Ene, Andreea Sirba, Roxana Andreea si Georgiana. Astept un mail cu numele complet, adresa de livrare si numarul de telefon pe ask@lauramusuroaea.com

Your Internet Best Friend