Avand un par ondulat spre cret, acesta are si un volum destul de mare. Insa asta nu inseamna ca el nu are nevoie de putin ajutor la acest capitol, mai ales ca il vopsesc si il “chinui” zilnic cu coafat si produse de styling.

Am primit destul de recent acest set de la Joico, Body Luxe, un sampon si un balsam de par pentru revitalizarea parului, care ii ofera volum si “body”.

Le-am testat timp de o luna, fara sa mai aplic si alta masca dupa spalare. Samponul mi-a curatat foarte bine scalpul, nu mi-am simtit parul ingreunat, acesta avea intr-adevar volum, desi il incarcam si cu produse de styling. Recunosc ca mi-a fost frica ca voi avea varfurile uscate (ele fiind blonde) si ca balsamul nu va fi suficient pentru parul meu. Spre surprinderea mea nu a fost asa. Balsamul a hidratat foarte bine parul. Tot ce am facut a fost dupa coafare sa aplic un uneli de par, un pas pe care oricum il faceam si inainte.

Eu avand oricum un par cu volum, diferente foarte mari nu am observat, mai mult am fost surprinsa ca nu am avut nevoie de o masca sau o hidratare suplimentara, ceea ce mi-a simplicat rutina de ingrijire. Cred ca o persoana cu un par mai ars sau mai chinuit de procese chimice, va avea totusi nevoie de o masca. Pe partea de volum, o persoana care nu are deobicei volum va vedea niste diferente notabile.

Ati incercat vreodata produsul? Sunt curioasa 🙂

Your Internet Best Friend