Cred ca v-am mai mentionat intr-un clip ca pe data de 14 mai voi alerga la semimaratonul din Bucuresti si voi reprezenta casa Hospice. Eu nu suport sa alerg. Nici pe banda, nici in parc. Ok, poate in parc imi iese puuuuuutin mai bine.

Dar cei de la casa Hospice m-au contactat si m-au intrebat daca vreau sa alerg pe 14 si sa ii reprezint. M-au convins instant stiind ca pot ajuta cu ceva. Ca alerg cu un scop. Si nu unul personal de genul, vreau sa slabesc. Nu. Alerg pentru a ajuta niste copii si adulti cu boli incurabile. Alerg pentru niste oameni care au nevoie. Acest gand ma ajuta de o luna si putin de fiecare data cand urc pe banda la sala sa ma antrenez pentru semimaraton. Si acelasi gand ma va ajuta si pe 14 sa duc cursa pana la final.

Ma bucur enorm ca pot face ceva, ca pot ajuta intr-un fel. Ma bucur stiind ca am putut depune un efort. Cu siguranta va fi o mare provocare pentru mine acest semimaraton. Stiu deja asta. Cel mai mult am alergat o tura de Herastrau, iar acum voi avea de facut 21 km. Stiu ca pot alege sa alerg doar 10, am si posibilitatea asta. Dar vreau 21. Pentru ca vreau sa reusesc sa strang cat mai multi bani pentru acesti oameni, care chiar au nevoie de ajutor. Un ajutor de care depinde viata lor. Asa ca acum, va rog si pe voi, sa ii ajutam. Trebuie sa reusesc sa strang minim 500 lei pentru ei in aceasta cursa. Daca vreti sa ii ajutam impreuna, puteti dona orice suma de bani pe pagina mea de donatii,  Daca ma ajutai sa strang aceasta suma de bani pentru acesti oameni, eu va promit ca orice ar fi, I will never stop pana nu ating cei 21 km! Haideti sa aratam impreuna  bunatate si  frumusetea care zace in interiorul nostru, nu doar la exterior.

Va pup si va multumesc pentru sustinere!

Your Internet Best Friend