Fetelor daca nu ati apucat inca sa va inscrieti la Glamour Street Fashion Show ,va invit sa o faceti (pana pe data de 24 septembrie inclusiv)si sa va inscrieti in echipa mea! De ce? Pentru ca o sa fie fun! O sa fiu alaturi de voi, o sa va sprijin si o sa fie o experienta frumoasa!

Cum va inscrieti? Super simplu!

  Intrati pe http://www.glamour.ro/streetfashionshow/

Completati formularul de inscriere. In acest formular trebuie sa dati cateva date despre voi: Nume, prenume, varsta (trebuie sa aveti minim 18 ani), orasul din care sunteti, ocupatia, adresa de mail si numar de telefon (datele acestea sunt importante ca sa puteti fi contactate pentru detalii). Apoi va alegeti un trend si o echipa (a mea sper :)) ). Trendurile din care puteti alege sunt: Lady in Red, Born in the USA, Noul trening, Umeri supradimensionati, Folk, Pene de strut, Dublu denim, Plastic, Office Style si Matrix. Ca sa vizualizati toate trendurile si sa va faceti o idee despre ele, puteti intra aici. 

De asemenea in aceasta fisa de inscriere puteti sa incarcati si cateva poze cu voi, poze de streetstyle. Nu trebuie sa fie poze profi. Nu. Pozele cu telefonul sunt super ok, pe mine ma intereseaza sa vad tinuta si styling-ul, sa inteleg ce piese ati ales si cum le-ati asortat. Trebuie sa incarcati si un clip de maxim 1 min.  Stiu ca multe fete sunt speriate de acest clip. Nu aveti de ce! Cum trebuie sa fie clipul? Poate fi filmat cu telefonul. Ce trebuie sa spuneti in clip este de ce ati ales acea tinuta, ce v-a inspirat, de ce ati ales acel trend. Trebuie doar sa va argumentati alegerea. Nu trebuie sa fie super editat, filmat profi. Nu voi puncta asta. Pe mine ma intereseaza sa va vad, sa vad de ce ati ales un anume trend ca sa pot sa va inteleg gusturile si sa stiu cum sa va ajut mai departe in acest concurs.

And that’s it! Vreau sa nu fiti descurajate de lucruri de genul “trebuie sa inscriu poze profi si clip filmat misto cu super editare”. Nu asta ma intereseaza sa vad de la voi si nu asta voi puncta. Va voi puncta pe voi, energia voastra, entuziasmul. Asta vreau sa vad la voi! Vreau sa vad ca vreti sa fiti in acest concurs. So let’s do this girls!