Intr-o zi asa ploioasa ca astazi m-am gandit sa vorbim putin despre demachiere si sa va spun cateva cuvinte despre un produs pe care l-am primit in testare acum putin timp: Garnier Biphase. Este o apa micelara bifazica. Am folosit-o de cateva ori deja si foarte repede mi-am format o parere.

Produsul trebuie agitat foarte bine inainte de a-l aplica pe ten. Am observat ca apa si uleiul se separa la loc foarte repede, asa ca as recomanda sa agitati de fiecare data cand aplicati produs pe discheta demachianta.

Imi place foarte mult cum demachiaza tenul. Ia urmele de machiaj, chiar si rujurile foarte rezistente care sunt destul de dificil de indepartat. Si machiajul ochilor il indeparteaza bine, dar cumva nu ma impac foarte bine cu produsul in zona ochilor. Il folosesc doar pentru ten si buze. Va recomand ca dupa demachiere sa va spalati tenul cu un gel de spalat deoarece lasa o pelicula puuuutin uleioasa dupa demachiere.

Ca si concluzie mi se pare un produs ok pentru demchiere care isi face treaba, imi place ca vine intr-o cantitate mare (desi asta nu ajuta cand vine vorba de calatorii) si este accesibil ca si pret.

Your Internet Best Friend