Acum 2 saptamani am fost plecata la Londra cu cei de la The Body Shop pentru a participa la evenimentul de lansare al campaniei Forever Against Animal Testing. Cei de la The Body Shop au pornit o campanie internationala impotriva testarii pe animale. Evenimentul a fost absolut superb, plin de energie pozitiva ! Au participat bloggerite si vloggerite din intreaga lume, am avut ocazia sa cunosc o gramada de oameni misto si frumosi. Si vreau sa va invit si pe voi sa semnati petitia aceasta, pe care o puteti gasi aici.

Sa nu mai zic ca a fost o experienta absolut superba pentru ca am avut ocazia sa vad si eu putin Londra, un oras in care pana acum nu am mai fost. Si am vazut si Big Ben-ul!

Mai jos aveti cateva poze si de asemenea un clip cu tot ce s-a intamplat in Londra!

 

 

Pentru mine Londra a fost si un moment special cu voi, pentru ca am facut un live pe Instagram in care impreuna am gasit un hashtag care sa va reprezinte: #musurimea. Am fost tare fericita ca impreuna am facut asta, pentru am niste surprize si niste planuri foarte mari in legatura cu acest nou hashtag 😀 Asa ca stay tuned!

Your Internet Best Friend