Asa cum v-am promis, fac o serie de articole despre cum ne putem epila. Azi va vorbesc despre benzile de ceara rece, cum functioneaza, cum se folosesc si ce avantaje au acestea.

Din start, benzile de ceara rece sunt “gata facute”. Nu mai este nevoie sa incalzesti ceara, sa astepti, etc. Deschizi pachetul si te epilezi. Tot procesul este mai rapid. Eu as recomanda benzile de ceara rece pentru “on-the-go”, cand sunteti in vacanta, ca sa fiti sigure ca nu va treziti cu o surpriza pe acolo. De exemplu eu am luat benzile de ceara in weekend de 1 mai. Ar fi fost prea complicat sa iau kit-ul electrict, asa am avut o cutie mica de carton in bagaj, care ocupa putin spatiu si nici nu a fost nevoie sa imi deschid un mini-salon in camera de hotel pentru cateva fire ratacite.

Ce tip de benzi exista? Pai! Exista benzi pentru piele normala. Ce inseamna piele normala? O piele care nu se irita atat de usor de la procesul de epilare.

DSC_0040 DSC_0040 DSC_0041 DSC_0041 DSC_0043 DSC_0043

Benzile Supreme Essence sunt special formulate pentru o piele sensibila, ceara continand uleiuri esentiale care ajuta la calmarea pielii dupa epilare. Asa ca si fetele cu o piele care se irita usor, pot folosi linistite aceste benzi!

Mai exista benzi mai mici pentru zona axilei sau bikini. Sincera sa fiu, pentru axila, le-am folosit tot pe cele mari, dar in zona bikini sunt chiar folositoare cele mici!

DSC_0048 DSC_0048

Si ca sa nu ne ascundem dupa deget, sunt zile in care avem si mustacioara. Da, si eu am si are orice femeie acel puf mai inchis sau mai deschis deasupra buzei superioare. Tot ce trebuie sa faceti este sa il luati cu ceara ( NU CU LAMA DE RAS !!! ) si ati scapat de grija. Si exista benzi si pentru asta 😛

DSC_0051 DSC_0051

Si pentru ca stiu ca m-ati atentionat ca nu am aratat cat de bine lua aparatul electric veet, de data aceasta v-am facut o poza 😛

DSC_0053 DSC_0053

( Mai bine de atat nu am putut sa prind )

Pe scurt, benzile de ceara rece sunt rapide si le-as recomanda pentru acele retusuri in criza de timp sau cand nu poti cara un salon intreg dupa tine.

Love,

Laura