In “Favoritele lunii Aprilie 2015” mi-ati cerut sa va vorbesc mai mult despre masca de dormit de la The Body Shop din gama Drops of Youth. Na ca va fac pe plac!

DSC_0101_Fotor DSC_0101_Fotor

Drops of Youth Bouncy Sleeping Mask este o masca cu care se doarme. Aceasta contine celule stem din floare de colt, o planta care reuseste sa traiasca in cele mai dure conditii. Se aplica seara inainte de culcare, se doarme cu ea si dimineata… poof! Te trezesti cu un ten odihnit, hranit si revigorat. Se poate observa o diferenta inca de la prima aplicare, dar ca in cazul oricarui produs, o adevarata diferenta o puteti observa numai dupa mai multe folosiri.

DSC_0104_Fotor DSC_0104_Fotor

Textura este exact asa cum spune si numele: bouncy! O sa observati ce “pufoasa” este si cum aluneca de pe maini. Dupa ce este aplicata, fata este putin lipicioasa pana intra masca in piele. In pachet, masca vine cu o spatula speciala. Va recomand din suflet sa o folositi deoarece 1. este igienic si 2. spatula are dozajul perfect pt o aplicare.

Eu folosesc masca dupa o petrecere si cand am avut o zi stresanta. Daca cumva sunt in vacanta si nu sunt nici stresata si nici nu am pierdut nopti, incerc sa o folosesc macar o data pe saptamana pentru a-mi intretine tenul.

Eu o recomand persoanelor cu un ten obosit, chiar daca sunt tinere, care nu se hidrateaza bine, nu ma manca corect, sunt stresate, pierd nopti, fumeaza, etc. Orice poate stresa tenul, masca asta cu siguranta ajuta la diminuarea efectelor!

Nu uitati de ruj, da?

Laura