Dupa o mica vacanta in care am incercat sa ma relaxez si sa ma deconectez putin am vrut sa va vorbesc putin despre tehnologie si viata.

Acum putin timp am fost invitata de catre Samsung Romania la workshop-ul Samsung Lifestyle Designer cu Ovidiu Buta. Acesta ne-a vorbit despre trend-uri, cum se stabilesc acestea si ce importanta au ele in viata noastra. Am fost placut surprinsa de Ovidiu si tot ce stie! Ne-a aratat inclusiv cum tehnologia ne-a schimbat viata si chiar si moda. Cum avem acces la atatea informatii si dispozitive care ne fac viata mai usoara.

IMG_3845 IMG_3845

Am fost inspirata de el sa va vorbesc si eu din experienta mea si sa va zic ce inseamna pentru mine telefonul mobil. Apropiatii stiu ca sunt nedespartita de el. Asta pentru ca nu mai este doar un telefon. Este mult mai mult de atat. Si multi nu realizam acest fapt si nu reusim sa ne folosim de el la maxim.

Ce fac eu cu telefonul? Lucrez. Imi castig existenta. Telefonul ma tine intr-o permanenta legatura cu voi. Va pot raspunde la comentarii, va pot da sfaturi. Nu mai este nevoie sa ne vedem, va pot trimite o poza. Cu ajutorul telefonului filmez vloguri. Nici nu ma mai chinui sa imi iau un aparat compact. Telefoanele au camere extrem de performante in ziua de astazi, capabile sa filmeze full HD. Tot cu telefonul pot face poze pentru blog. Ma pot afla oriunde, daca am un telefon, pot face poze de calitate, artistice. Cu ajutorul telefonului pot oricand sa imi controlez mailurile. Pot scrie un articol pe blog. Pot descarca si modifica documente on the go. Pot face transferuri de bani direct de pe telefon, plati online si de ce nu, cumparaturi la nevoie.

Pentru mine telefonul nu mai este de mult timp un clasic telefo. Tot un mijloc de comunicare este, dar in multe alte moduri, mult mai complexe. Va recomand sa fiti creativi, sa realizati ce dispozitiv ingenios aveti in buzunare si sa va folositi de el pentru a va dezvolta o pasiune, un hobby si de ce nu, un job.

Voi ce faceti cu smartphone-ul vostru?

Nu uitati de ruj,

Laura