Saptamana trecuta am fost la IMAX sa vedem filmul Captain America: Civil War. Recunosc ca nu sunt la curent cu toate povestile Marvel, nu stiu toti eroii si nici nu am vazut toate filmele. Desi pot spune ca am o latura geeky, cred ca mai mereu am fost preocupata de altele (sunt cam workaholica) si am lasat distractiile deoparte. Dar mereu mi-a placut sa vad un film si imi face mare placere sa le vad la cinema. Si acasa e ok, dar e alta experienta in cinematograf, in sala, cu un popcorn (da Florin, stiu ca nu e bine!).

Desi nu stiam prea multe despre Captain America si restul personajelor (am vazut filmele mai pe sarite) am fost foarte entuziasmata cand am primit invitatia la film. Ca sa va imaginati cat de “la curent” sunt, toata ziua am spus ca mergem la “Iron Man cu Captain America” (please don’t judge!).

Dar pentru ca sunt o fata constiincioasa mi-am facut temele despre film acum si va pot da cateva detalii. “Captain America: Razboi Civil” este cel de-al treilea film din seria „Captain America” produsa de Studiourile Marvel, Este construit pe ideea de conflict – Razboi Civil in cazul de fata –  care divizeaza super eroii in doua tabere. Toti eroii din universul Marvel sunt prezenti. Sam Wilson, Bucky Barnes, Hawkeye, Scarlet Witch si Ant-Man sunt locotenentii lui Captain America, iar Black Widow, War Machine, Vision si Black Panther lupta pentru Tony Stark.

Mie mi-a placut tare mult filmul. A avut umor, actiune, a fost antrenant si a reusit sa ma tina interesata pe toata durata lui. Acum nefiind o fana inraita si necunoscand povestiile si personajele, nu ma pot pronunta cat de in detaliu au fost respectate benziile, personajele, etc. Dar cu siguranta este un film care merita vazut si e perfect pentru o seara in oras cu prietenii. Dar neaparat sa luati popcorn! Chiar mi-am propus ca de acum incolo sa mergem mai des la film. Daca vreti sa vedeti parerea noastra “live”, o puteti urmari pe vlog.

Your Internet Best Friend