Probabil ca majoritatea dintre voi stiti deja ca am renuntat de o perioada la extensiile de gene. Le-am avut timp de un an, dar deja ma plictisisem intr-un fel, plus ca erau anumite look-uri pe care nu le puteam obtine, tocmai pentru ca aveam acele gene voluminoase. Asa ca am decis sa renunt, cel putin pentru o perioada, la ele.

Sincera sa fiu nu imi mai aduc atat de bine aminte cat de lungi sau dese erau genele mele inainte de extensii. Stiu ca nu era foarte scurte, dar nici prea lungi. Si cu siguranta nu puteam iesi din casa fara mascara.

La scurt timp dupa ce am dat genele jos am primit in teste serul pentru gene Bonilash. Acest ser promite sa iti ajute genele sa se indeseasca si sa creasca mai lungi si mai puternice. Recunosc ca nu putea veni mai la tanc acest produs, mai ales ca eu eram obisnuita cu volum.

L-am folosit timp de o luna, in fiecare seara, dupa demachiere si crema de ochi. Trebuie sa va spun ca mi se pare GENIAL! Chiar si daca nu imi mai aduc atat de bien aminte cat de lungi aveam genele naturale inainte, cu siguranta imi aduc foarte bine aminte ca nu ieseam din casa fara mascara. Ei bine, acum o fac. Si chiar foarte des. Dupa o luna de zile, genele mele sunt pigmentate, lungi si chiar dese as spune. Pe cat de dese pot fi niste gene naturale normale. Iar ce mi se pare senzational, este ca folosind acelasi mascara pe care il foloseam deobicei, acum genele mele sunt foarte foarte lungi si arata de parca ar fi gene false. Asta mi se pare chiar wow.

Produsul se aplica foarte usor, ca un eyeliner lichid. Cu ajutorul pensulei il aplicati intr-un strat subtire exact la baza genelor. Nu este nevoie sa exagerati cu aplicarea produsului, un strat subtire, dar uniform este suficient.

Asa ca eu cu siguranta voi folosi acest produs in continuare si va recomand cu toata caldura sa il incercati si voi pentru ca intr-adevar are efect! Eu nu credeam vreodata ca o sa-mi placa de mine cum arata fara mascara. Si trebuie sa mentionez ca acum sunt si blonda platinat, ceea ce in teorie ma sterge si mai mult la fata, si tot nu simt nevoia de mascara.

Voi ati incercat produsul pana acum? Sunt tare curioasa ce parere aveti si voi!

Your Internet Best Friend